Săpun lichid cu gudron de mesteacăn - Cosmetica Nevskaya - 300 ml

Cod: 1469
50 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
28.12.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Un săpun unic cu gudron de mesteacăn natural fabricat după o veche rețetă tradițională. Se recomandă persoanelor cu probleme de piele:seboree, acnee, psoriazis.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Un săpun unic cu gudron de mesteacăn natural fabricat după o veche rețetă tradițională. Nu conține arome artificiale sau coloranți. Testat dermatologic. Un săpun special destinat spălării și îngrijirii pielii întregului corp. Se recomandă persoanelor cu probleme de piele: seboree, acnee, psoriazis. Ingredientul activ - gudronul de mesteacăn îmbunătățește circulația sângelui, tonifică pielea iritată, normalizează activitatea glandelor sebacee, reduce mâncărimea, are efect antiseptic, accelerează vindecarea rănilor mici și zgârieturilor. Tipul convenabil de ambalaj, cu dozator, asigură utilizarea igienică și ecologică a produsului.

Modalitate de utilizare: Aplicați săpunul pe pielea umedă, spumați și clătiți cu apă.

Atenționări: Numai pentru uz extern.

Ingrediente: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate,Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride,Betula Tar,Disodium EDTA, Citric Acid, Methylisothiazolinone.

Țara de origine: Rusia

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: