Bunica Agafia

Numele acestei linii cosmetice, care, de altfel, acoperă o gamă foarte largă de produse, evocă ceva din vechile legende și basme rusești.

 

#ShowMore#

Există cu siguranță înțelepciune ascunsă în ea - în special înțelepciunea și umilința unei femei pe nume AGAFIA JERMAKOVA. Cunoașterea ei a ierburilor care cresc în regiunea siberiană, cunoașterea rețetelor originale de decoctări medicinale, de ceaiuri, tincturi și unguente reprezintă "know-how-ul" care face ca acest brand să fie excepțional (există puține linii cosmetice similare).  

Nu este vorba doar de plante - toată lumea își poate face un ceai. De asemenea, este vorba despre procesul de pregătire și, deși sună patetic, este vorba și despre atitudinea cu care sunt realizate produsele finale. 

 

Baza șampoanelor din această linie este "apa de zăpadă" - apă obținută prin topirea zăpezii în recipiente din lemn la temperatura camerei. Este mai "moale" și, prin urmare, îngreuna părul și scalp mai puțin.

 

Întreaga linie BUNICA AGAFIA este caracterizată prin conținutul ridicat de diverse plante (unele șampoane conțin până la 17 extracte de plante) și conținutul de agenți de curățare spumanți naturali, așa-numitele saponine. Femeile din multe culturi au fost de mult timp familiarizate cu săpunurile din plante care puteau fi folosite pentru spălarea corpului și a hainelor. Nu miroseau a măr sau a iaurt, dar spumau și îndepărtau murdăria mult mai delicat decât săpunurile pe care le avem de obicei acasă astăzi. Un reprezentant al acestor plante este săpunarița, a cărei rădăcină produce o spumă fină și bogată atunci când este prelucrată.

Gamma de exfolianți pentru față folosește ingrediente naturale "granulare" pentru a îndepărta pielea moartă și pentru a deschide calea către o întreagă gamă de produse botanice hrănitoare și întineritoare.

Acest producător are multe certificate în producția de cosmetice organice și nu își testează produsele pe animale, toate certificatele pot fi găsite aici.

3 articole în total
Șampon pe bază de gălbenuș de ou și săpunăriță pentru părul normal (fără parabeni) – Bunica Agafia - 350 ml
33,31 lei –39 %
20,11 lei

Șamponul se bazează pe rețeta originală a bunicii Agafia, curăță delicat părul, păstrând în același timp substanțele naturale generate de corp. Lecitina conținută în gălbenușul...

Cod: 0818
0547 Babička Agafa hydratujúce a zmäkčujúce medové mydlo na ruky a telo 500 ml
24,17 lei

Săpunul cu miere Agafia fabricat din apă de zăpadă cu adaos de miere naturală montană Altai, ulei natural de semințe de in alb și flori de verbină curăță perfect pielea mâinilor...

Cod: 0547
500 500 productGfx 0583461667adb9505aa249a6e7459146
28,23 lei

Un șampon destinat reducerii căderii părului, ideal pentru părul slăbit

Cod: 3040

Pagina 1 din 1 - 3 articole în total