Bionnex

BIONNEX Dermo Organic Laboratories Suedia - îngrijire naturală pentru păr și piele

Bionnex este unul dintre cei mai importanți producători din Suedia, care se concentrează pe producția de produse organice pentru îngrijirea părului și a pielii. Acesta valorifică puterea plantelor nordice care sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți. Combinația acestora împreună oferă soluții naturale, eficiente și de durată pentru problemele pielii care includ psoriazis, eczeme, acnee, căderea părului, protecție solară etc.

#showmore#

Sigla Bionnex

Considerând că natura ne oferă soluții nelimitate, Laboratoarele Bionnex prezintă știința în combinație cu natura ca o soluție prin echipamentele tehnologice avansate pe care le utilizează și se concentrează din ce în ce mai mult pe cercetare și dezvoltare în fiecare zi. Având ca viziune principală abordarea inovatoare și studiile științifice regulate în domeniul dermatologiei, Bionnex a devenit în ultimii ani un brand de top în domeniul său, creând noi valori în acest domeniu. În dezvoltarea produselor sale, Bionnex colaborează cu medici și farmaciști specialiști și cu laboratoare de top din Elveția și Franța.

Bionnex este un brand inspirat de natură și respectă dreptul la viață al tuturor ființelor vii. Prin urmare, produsele Bionnex nu sunt testate pe animale și nu conțin substanțe chimice. Produsele Bionnex sunt compuse numai din ingrediente organice și naturale și reflectă fiabilitatea și puterea ierburilor nordice. Acestea sunt dezvoltate pentru fiecare tip de piele, punând accentul pe sensibilitatea pielii și pe siguranța pentru sănătate.

 

Bionnex - cosmetice organice suedeze pentru îngrijirea părului și a pielii - deodorante, creme de protecție solară, șampoane

Bionnex se concentrează pe rezolvarea unor probleme specifice ale părului și pielii, cum ar fi căderea părului, mătreața, pielea uscată sau grasă, petele pigmentare sau acneea.
Toate produsele sunt testate clinic de laboratoare independente din Elveția, dovedind eficacitatea și siguranța lor. De asemenea, acestea sunt hipoalergenice, ceea ce înseamnă că reduc la minimum riscul unei reacții alergice. Prin urmare, sunt deosebit de potrivite pentru persoanele cu pielea sensibilă și pentru cele care suferă de alergii cutanate sau cu tendință la eczeme.

Bionnex oferă o gamă largă de produse pentru fiecare tip de păr și de piele - șampoane, balsamuri, măști, seruri, deodorante și produse cu protecție solară. Toate produsele sunt îmbogățite cu ingrediente organice și naturale pentru a oferi părului și pielii D-voastră hidratarea, hrănirea și protecția de care au nevoie.

Bionnex este un brand extraordinar care nu se preocupă doar de frumusețea D-voastră, ci și de sănătatea D-voastră.

Cu produsele Bionnex, veți simți că vă puteți oferi o îngrijire profesională și luxoasă la domiciliu.

Nu s-au găsit produse de la marca Bionnex...