Extract de lipitoare

Lipitoarea vindecă omenirea de mai bine de 3000 de ani. Putem găsi referiri la ea în Biblie și în Coran, în tratatele medicale antice din China și în lucrările filosofului și medicului Avicenna. Până în 1917, Europa cumpăra din Rusia mai mult de 120 de mil. de lipitori pe an.

#ShowMore#

Saliva vindecătoare a lipitorilor este considerată, pe bună dreptate, unul dintre cele mai bune remedii în tratamentul bolilor varicelor.

Saliva lor conține următoarele componente interesante:

  • substanțe antitrombotice: dizolvă cheagurile de sânge
  • substanțe trombotice: dizolvă cheagurile deja formate
  • substanțe care reglează presiunea sângelui
  • substanțe care refac suprafața deteriorată a vaselor de sânge și a venelor
  • substanțe care reduc colesterolul din sânge și prevenirea depunerilor de colesterol în vasele de sânge
  • substanțe care activează sistemul de apărare a organismului (cresc activitatea fagocitelor)

Extractul de salivă de lipitoare conține un complex de proteine favorabile sănătății numit hirudină (un antiiritant care se găsește în glandele orale ale lipitoarei), care este adesea utilizat în medicină și farmacologie. Este foarte benefic pentru sistemul nostru cardiovascular, iar componentele sale stimulează creșterea și regenerarea vaselor de sânge.

3 articole în total
Sofia Krém na nohy s výťažok z pijavice lekárskej 75 ml
50 lei

Această cremă acționează ca un tonic venos în tratamentul, precum și în prevenirea insuficienței venoase și a varicelor.

Cod: 0196
0236 sofia
de la 50 lei

Încă din vremea faraonilor egipteni, oamenii au descoperit utilizarea terapeutică a lipitorilor. Astăzi, tratamentul cu lipitori este utilizat pentru tulburările circulației...

Cod: 3327
horse force 4620016240038 images 12089814582
90 lei

Gelul relaxant pentru o putere asemănătoare cu cea a calului are la bază doar ingrediente naturale. Este recomandat pentru utilizarea în cazul unei sarcini crescute pe membrele...

Cod: 1890