Grăsime de bursuc

Miracolul numit "grăsimea de bursuc" are mai multe utilizări, dar mai presus de toate este renumit în medicina populară datorită numeroaselor și valoroaselor sale componente antiinflamatorii și de stimulare a imunității, cum ar fi corticosteroizii.

#ShowMore#

Grăsimea de bursuc a fost folosită timp de mulți ani ca unguent încombaterea răcelii, bronșitei sau a altor boli respiratorii cronice, aplicându-se pe piept. De-a lungul lungii durate de utilizare, s-a constatat că are efecte benefice în tratamentul reumatismului, al vânătăilor sau al durerilor articulare. De asemenea, ajută în cazul epuizării organismului, al ulcerului gastric și intestinal, colitei, gastritei și pancreatitei. Și-a găsit utilizarea nu doar în medicină, ci și în cosmetică, pentru acțiunea sa în eliminarea celulitei. De așa numita "coajă de portocală" nu veți scăpa imediat, prin simpla aplicare a cremei, scopul acesteia este să ajute la circulația părților afectate, susținând astfel tratamentul. Poate că în ultima perioadă a dispărut de pe rafturile locuințelor noastre, însă în Rusia borcanul cu grăsime de bursuc nu lipsește din nicio locuință. Se administrează înainte sau după consumul excesiv de alcool, atenuând astfel "mahmureala" de a doua zi.

5 articole în total
Balsam Untură de bursuc – pentru masaj, cu efect de încălzire – Skimed - 70 g
Ofertă
55,63 lei –32 %
37,72 lei

Crema conține extracte de paprika și scorțișoară care încălzesc precum și grăsime de bursuc, care pătrunde în piele și reduce durerea, are efecte antiinflamatorii, regenerează...

Cod: 0372
Balsam pentru copii cu untură de bursuc – Skimed – 50 g
41,93 lei

Un balsam de masaj pentru copii cu efect de încălzire care activează microcirculația sângelui în țesuturi, ajută la răceli sau poate fi folosit pentru masajele de întărire...

Cod: 0804
Balsam cu grăsime de bursuc – Sustamed – 75 g
59,63 lei –26 %
44,04 lei

Balsamul pentru masaj conține grăsime de bursuc pentru combaterea durerii.

Cod: 0242
Shuster Gel balsam cu untură de furnici și bursuc - cu efect de încălzire a mușchilor și articulațiilor 70 g
65,11 lei

Gel cu efect de încălzire pentru dureri musculare și articulare oferă senzația de căldură și ameliorează durerile datorită componentelor sale naturale.

Cod: 3277
Grăsime de bursuc pentru tractul respirator
83,65 lei –10 %
75,64 lei

Grăsimea naturală de bursuc este utilă pentru probleme respiratorii (gripă și răceală) și de mobilitate, precum și pentru bolile stomacului și ale sistemului intestinal. 

Cod: 3227