Grăsime de bursuc

Miracolul numit "grăsimea de bursuc" are mai multe utilizări, dar mai presus de toate este renumit în medicina populară datorită numeroaselor și valoroaselor sale componente antiinflamatorii și de stimulare a imunității, cum ar fi corticosteroizii.

#ShowMore#

Grăsimea de bursuc a fost folosită timp de mulți ani ca unguent încombaterea răcelii, bronșitei sau a altor boli respiratorii cronice, aplicându-se pe piept. De-a lungul lungii durate de utilizare, s-a constatat că are efecte benefice în tratamentul reumatismului, al vânătăilor sau al durerilor articulare. De asemenea, ajută în cazul epuizării organismului, al ulcerului gastric și intestinal, colitei, gastritei și pancreatitei. Și-a găsit utilizarea nu doar în medicină, ci și în cosmetică, pentru acțiunea sa în eliminarea celulitei. De așa numita "coajă de portocală" nu veți scăpa imediat, prin simpla aplicare a cremei, scopul acesteia este să ajute la circulația părților afectate, susținând astfel tratamentul. Poate că în ultima perioadă a dispărut de pe rafturile locuințelor noastre, însă în Rusia borcanul cu grăsime de bursuc nu lipsește din nicio locuință. Se administrează înainte sau după consumul excesiv de alcool, atenuând astfel "mahmureala" de a doua zi.

2 articole în total
4176 2 detsky balzam s jazvecim tukom skimed 50ml
30 lei

Un balsam de masaj pentru copii cu efect de încălzire care activează microcirculația sângelui în țesuturi, ajută la răceli sau poate fi folosit pentru masajele de întărire...

Cod: 0804
5349 1 jazveci tuk na dychacie cesty rany fitosila 100 ml
80 lei

Grăsimea naturală de bursuc este utilă pentru probleme respiratorii (gripă și răceală) și de mobilitate, precum și pentru bolile stomacului și ale sistemului intestinal. 

Cod: 3227