Mumio alb - crema-balsam pentru regenerarea articulațiilor - Elixir - 75 ml

Cod: 0474
50 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
19.4.2024

MUMIO alb (ulei de piatră) este o substanță naturală foarte rară. Chiar și cele mai grave fracturi se vindecă de 1,5 până la 2 ori mai repede decât în cazul tratamentului clasic. Favorizează creșterea osoasă și vindecarea rănilor. 

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Efectele sale terapeutice sunt atât de extinse încât poate fi folosit pentru aproape toate bolile. Întărește sistemul imunitar al organismului, crescând astfel capacitatea acestuia de apărare proprie. Compoziția sa conține câteva zeci de microelemente vitale. 

Modalitate de utilizare: se aplică pe partea dureroasă sau afectată a corpului și se întinde bine cu mișcări de masaj până la absorbția completă. Repetați de 2-3 ori pe zi. Durata de utilizare depinde de tipul de boală și de intensitatea manifestărilor.

Recomandare: utilizați ca și produs de susținere în măsuri terapeutice și preventive cronice complexe în cazul bolilor precum sunt nevralgii, condrite, tromboflebite, diverse boli ale sistemului musculo-scheletic, fracturi, leziuni cauzate de mușcături, înțepături de insecte, gută, artrită, artroză, arsuri.

Efecte: Diminuează considerabil durerea. Îndepărtează sărurile dăunătoare din organism. Stimulează regenerarea țesuturilor. Îmbunătățește fluxul sanguin în locul aplicării. Are efecte antiseptice și de calmare.

Atenționări: Nu utilizați pe mucoase și răni deschise, în cazul contactului cu ochii clătiți imediat cu apă din abundență

Conținutul pachetului: 75 ml

Țara de origine: Ucraina

zlozenieRO-0474

Dacă doriți să aflați mai multe informații puteți găsiacest articol și pe blogul nostru :)

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: