Shungite mineral granule - filtru natural de apă 500g – Herbatica

Cod: 4257
40 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
25.6.2024

Shungite – este un mineral natural unic care, datorită proprietăților sale, funcționează ca un filtru de apă natural - poate îmbunătăți calitatea acesteia, atenuează efectele nocive ale radiațiilor asupra corpului uman. Ajută în tratamentul diferitelor boli inflamatorii sau virale. Are un efect pozitiv asupra pielii, îi îmbunătățește elasticitatea, întinerește, accelerează vindecarea cicatricilor și a eczemelor. În același timp, întărește imunitatea și ajută la îmbunătățirea mobilității articulațiilor. Shungitul are o capacitate semnificativă de a absorbi substanțele găsite în apă: metale grele, fenoli, pesticide, dar absoarbe și viruși și bacterii. 

 

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Shungit mineral - o bijuterie a medicinei ruse

În zilele noastre, calitatea vieții și sănătatea noastră în ansamblu sunt amenințate de mai mulți factori interni sau externi. În mare măsură, acestea sunt în principal substanțe dăunătoare din alimente, mediului și smog-ul electromagnetic. Nu le putem influența direct pe unele dintre ele, dar natura ne poate oferi oricând o soluție. Shungit este unul dintre ele.
Este unul dintre cele mai vechi minerale, care este unic nu numai prin proprietățile sale, ci și prin faptul că se găsește doar într-un singur loc din lume - în Karelia, în nord-vestul Rusiei. A fost descoperit pentru prima dată în satul Šuňga, situat pe malul lacului Onež, de la care provine numele. 
Cu toate acestea, shungitul este paradoxal cel mai vechi mineral care conține carbon, îl avem aici de 2 miliarde de ani.

 

Ce efecte pozitive asupra sănătății are shungitul? 

Shungitul iese în evidență în special pentru că are efecte de curățare uimitoare. Acționează ca un filtru de apă natural și este capabil să neutralizeze radiațiile dăunătoare. Conține substanța fullerenă, care este unul dintre cei mai puternici antioxidanți.  
Apa de shungit ajută la tratarea bolilor antiinflamatorii, alergiilor, problemelor articulare, dar și problemelor de piele. Petru cel Mare și-a filtrat deja apa cu shungit, chiar a dat ordin ca fiecare dintre soldații săi să aibă granule de shungit în sticla lor pentru a filtra apa, această măsură trebuia să prevină transmiterea bolilor.
Deși arată ca o piatră obișnuită, are proprietăți unice care ajută la multe probleme de sănătate, cum ar fi:

- inflamații
- afecțiuni virale
- probleme ale pielii și alergii - eczeme, leziuni
- dureri ale articulațiilor și ale coloanei vertebrale 
- dureri de cap, oboseală


De-a lungul anilor, au început din ce în ce mai multe experimente cu shungit și shungit granule. A început să fie folosit cu grăsime de bursuc, împotriva durerii, cu venin de albine, cu lacerații, etc. Fulerenele obținute în shungit absorb activ toxinele, iar în combinație cu ierburi, unguentele și cremele au efecte puternice antiinflamatorii. Shungitul a fost atât de eficient încât au început să se facă creme complexe din granule, ierburi și unguente, care, datorită eficacității lor, nu au permis cremelor convenționale anti-umflare pe care le cunoaștem din farmaciile noastre să intre pe piața din Rusia.

Pe lângă faptul că shungitul este utilizat pe scară largă în cosmetică ca parte a cremelor eficiente pentru articulații și față, îl puteți folosi și acasă în diferite moduri. Pentru a îmbunătăți calitatea apei, puteți înmuia shungit în apă și o puteți folosi ca filtru. De asemenea, puteți folosi shungit ca amuletă pentru a vă proteja împotriva radiațiilor dăunătoare ale dispozitivelor electronice.

Mod de utilizare:
Spălați shungite cu apă de la robinet. Umpleți recipientul în proporție de 500 g de shungit la 5 litri de apă de la robinet. Lăsați apa să stea timp de 12 ore. Înmuiați în apă timp de maximum 24 de ore. Apoi puteți folosi apa pentru băut, gătit sau baie. După 5-6 luni de utilizare, înlocuiți shungita cu una nouă pentru a obține cea mai bună calitate a apei.

Avertismente de sănătate: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală sau hipersensibilitate la oricare dintre componente.

Compoziție: granule de shungit

Păstrare: A se păstra într-un loc întunecat, departe de îndemâna copiilor și la temperatura camerei 

Conținutul pachetului/Volum: 500g (ambalaj doypack)

Țara de origine: Rusia, Karelia 

Granule de shungite pentru filtrarea apei conține un document de la producător - O fișă cu date de securitate, care atestă calitatea acesteia. Îl găsești aici: KBÚ shungit

 

herb_logo_symbol SFATUL nostru:
În oferta noastră veți găsi multe produse cu shungit. Vă recomandăm să încercați crema pentru articulații, care vă va ajuta să atenuați durerea, să reduceți umflarea, iar măștile și balsamurile de păr cu o compoziție naturală se vor ocupa de hrănirea părului D-voastră. 
Doriți să aflați mai multe despre shungit, efectele și originea acestuia? Puteți citi un articol interesant pe blogul nostru, în care vă aducem mai multe sfaturi și lucruri interesante.

Suferiți de psoriazis? Am tratat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și profesionist scris pentru noi de dr. Mgr. Eva Medvecká.

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: