Cremă psori - KARTALIN® - A+ 100 ml - HealthNA

Cod: 4318
160 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
31.5.2024

KARTALIN® - A+ este o cremă naturistă, fără hormoni, concepută pentru pielea problematică.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

KARTALIN® - A+ remediu natural și sigur pentru eczeme, psoriazis și dermatită.

Suferiți de psoriazis, eczeme sau dermatită, ați încercat multe creme și unguente, dar tot nu sunteți mulțumit de rezultat? Dacă sunteți în căutarea unui remediu natural și sigur, fără corticosteroizi și parfumuri artificiale sau alte substanțe iritante, această cremă este pentru D-voastră.
Datorită conținutului de ingrediente naturale și a combinației echilibrate între ele, are o compoziție netoxică și asigură un efect terapeutic ridicat și complex, fără efecte secundare sau alte complicații. Este absolut sigur și, în general, foarte bine tolerat.

Crema KARTALIN® - A+ este potrivită pentru toate tipurile de piele. Fără acțiune agresivă asupra pielii. Fără timp de aplicare limitat.

Mod de utilizare: Aplicați crema pe zonele afectate ale pielii într-un strat uniform (fără a freca) de 1-2 ori pe zi. În cazul în care se tratează o suprafață mare de piele, crema se adaugă treptat. Începeți aplicarea prin aplicarea cremei pe pielea picioarelor, după 3 zile pe pielea mâinilor și după alte 3 zile pe restul zonelor afectate ale pielii.
Deoarece Kartalin nu conține corticosteroizi, poate fi utilizat și pe termen lung. Pentru a obține o perioadă cât mai lungă de remisiune, se recomandă utilizarea unguentului Kartalin timp de aproximativ 2-4 luni, în funcție de gravitatea bolii. Efectul se observă, de obicei, în aproximativ 1-2 săptămâni de la aplicare.

Atenţionări şi precauţii: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza în caz de intoleranță sau hipersensibilitate individuală la oricare dintre ingrediente. Dacă apare o reacție alergică, îndepărtați imediat crema de pe piele și consultați un medic. Se recomandă să nu se consume alcool și să se limiteze fumatul în perioada de aplicare a cremei. Asigurați-vă că dormiți suficient. Nu este recomandat să combinați crema cu alte creme hormonale. Nu se recomandă expunerea prelungită la lumina soarelui după aplicarea cremei.

Contraindicații: Nu este exclusă intoleranța individuală la oricare dintre ingredientele produsului. Dacă pielea se simte uscată după spălare, folosiți o cremă emolientă.

3333333

Depozitare: A se păstra într-un loc întunecat, departe de accesul copiilor, la temperatura camerei.

Conținutul ambalajului/Volum: 100 ml

Țara de origine: Rusia

 

Sfatul nostru:

Suferiți de psoriazis? Citiți articolul nostru complet de specialitate despre psoriazis, unde veți găsi o mulțime de sfaturi practice de specialitate și recomandări bazate pe experiența expertului și a autorului articolului nostru - Eva Medvecka, dr. în medicină, DiS.

Din păcate, legislația actuală a UE privind produsele din plante nu ne permite să oferim informații detaliate care ar putea da impresia unui efect terapeutic sau de sănătate al plantelor, deși acestea sunt folosite de sute de ani și au ajutat milioane de oameni. Cu toate acestea, avem încredere în bunul simț și recunoaștem că există ceva extraordinar în aceste daruri ale naturii. Nu dorim să vă lipsim de oportunitatea de a obține informații despre plantele medicinale din surse disponibile publicului. Prin urmare, în acest articol, am rezumat toate informațiile pe care le-am găsit în timpul numeroșilor noștri ani de descoperire a acestui produs și a efectelor sale.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: