Săpun de gudron lichid - Elixir - 240 ml

Cod: 3463
50 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
3.6.2024

Săpunul de gudron lichid conține gudron de mesteacăn care are efecte semnificative antiseptice, antiinflamatoare, degresante și antipruritice. Potrivit pentru psoriazis și seboree.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Săpunul are proprietăți unice antiseptice, antipruritice și antiinflamatoare și este utilizat ca agent terapeutic pentru îngrijirea pielii. Datorită combinației optime de ingrediente curăță delicat și eficient pielea și poate fi folosit în fiecare zi de întreaga familie. Conține un ingredient natural de îngrijire. Ajută la diferite boli de pielii, cum ar fi psoriazis, seboree și altele.

Utilizări ale săpunului de gudron:

Îngrijire a corpului: Săpunul curăță în profunzime pielea feței, ajută la eliminarea acneei, a punctelor negre, a inflamațiilor. Gudronul susține regenerarea rapidă a pielii. Săpunul de gudron poate fi folosit și ca scrub - aplicați săpunul într-un strat mai gros pe piele și lăsați-l să acționeze câteva minute.

Îngrijire a corpului: Săpunul de gudron vă permite să scăpați de diferitele tipuri de coșuri de pe spate și umeri. Gudronul este folosit în tratamentul psoriazisului și al altor boli de piele: acesta îmbunătățește circulația sângelui și ajută pielea să se refacă.
Îngrijire a părului: Puteți spăla părul și scalpul cu săpun de gudron - acesta întărește părul, ajută la combaterea mătreții și este folosit chiar ca tratament împotriva căderii părului.

Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de săpun pe pielea umedă, spumați și clătiți. Dacă este necesar, repetați procedura.

Atenționări: Numai pentru uz extern, în caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu apă. Nu utilizați în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele produsului.


Volum: 240 ml

Țara de origine: Ucraina

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: