Fitokosmetik

Site web al mărcii: Fitokosmetik

De mai bine de 15 ani, Fitokosmetik produce cosmetice naturale pe bază de ingrediente naturale atent selecționate din întreaga lume.

#ShowMore#

Ceea ce face produse noastre unice este faptul că noi creăm rețete speciale, unice, care combină ingrediente 100% naturale și cele mai recente evoluții inovatoare în cosmetologie. Cu alte cuvinte, creăm produse cosmetice eficiente care ajută la transformarea frumuseții naturale a dumneavoastră și vă prelungesc tinerețea.

Ținem cont de nevoile femeii moderne, motiv pentru care producem cosmetice ușor de utilizat și care oferă rezultate vizibile după prima utilizare.

Misiunea noastră este de a transforma îngrijirea zilnică într-un tratament spa la domiciliu plăcut și util. Cu produsele Fitokosmetik, fiecare femeie își poate permite o îngrijirea frumuseții de calitate de salon la un preț accesibil.

Cosmeticele Fitokosmetik au câștigat deja încrederea femeilor din întreaga Rusie și din străinătate.

Oferă-ți ție și celor dragi toate beneficiile naturii! Fii irezistibil!

Preţ

10 lei39 lei
11039
2 articole în total
s l300
10 lei

Fitocosmetic cu grăsime de nurcă, este un excelent produs de îngrijire a pielii cu grăsime de nurcă. Hidratează perfect pielea, îi menține elasticitatea, protejează împotriva...

Cod: 2229
phytocosmetic 4607051790599 imagini 7651097640
39 lei

Argilă cosmetică din Valday pentru față și corp .

Cod: 2026

Pagina 1 din 1 - 2 articole în total