Aveo

Compania este situată în Altai, pe teritoriul zonei ecologice curate din Siberia de Vest, care este cunoscută sub numele de fondul "de aur" al plantelor medicinale. Combinația dintre rețete vechi și cele mai recente tehnologii ajută la obținerea celei mai înalte calități a TM Aveo. 

#ShowMore# 

Produsele ajută la îmbogățirea dietei cu vitamine, nutrienți, îmbunătățesc calitatea alimentelor și, prin urmare, calitatea vieții. Posibilitatea de a folosi resurse medicinale valoroase de plante, ierburi și fructe din regiunea Altai, ajută oamenii în tratamentul multor boli. Calitatea ridicată și eficacitatea produselor sunt confirmate de cercetarea efectuată la Institutul de Nutriție. Aveo are un certificat de înregistrare de stat și un certificat sanitar-epidemiologic eliberat de Serviciul federal de supraveghere a protecției drepturilor consumatorilor și a bunăstării umane. 

Numele companiei - Aveo, spune totul, în latină înseamnă " Sănătate "!

 

  

.

3 articole în total
Praslička roľná
20 lei

Acționează favorabil ca și diuretic de substituție precum și în alte afecțiuni feminine, favorizând în același timp metabolismul. Poate fi folosit extern pentru gargară, în...

Cod: 1721
329db85bb072738166785821045212ba
Suc de cătină - Aveo
Nu este în stoc
de la 20 lei

Sucul este fabricat din boabe de cătină bogate în vitamine și alte substanțe cu rol benefic asupra sănătății.

Cod: 3492
VOI 1285
40 lei

Cătina este bogată în vitamine, astfel încât uleiul obținut din această plantă are un efect vitalizant, antiinflamator, antibacterian asupra vindecării rănilor. 

Cod: 3226

Pagina 1 din 1 - 3 articole în total