Rășină de cedru - balsam 20% anti-oboseală - Specialist – 100 ml

Cod: 0624
80 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
5.8.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Acest balsam are un efect general de întărire a corpului uman, restabilește metabolismul, îmbunătățește sindromul de oboseală cronică, crește imunitatea și performanța fizică.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Supliment alimentar activ din punct de vedere biologic. Antioxidant natural și substanță de activare imunologică. Totul despre  de cedru puteți găsi aici.

Modalitate de utilizare: adulții și copii cu vârstă de peste 14 ani, 1/2 lingurițe /2,5 ml/, 2x pe zi, pentru o perioadă de 1 lună. Este posibilă repetarea acestui tratament de 2-3x pe an. Se recomandă consultarea unui medic înainte de utilizare.

Atenționări: alergii individuale la oricare dintre ingrediente, nu utilizați în timpul sarcinii și în perioada de alăptare.

Volum: 100 ml

Condiții de depozitare: depozitați într-un loc întunecos, la temperaturi între 0 °C - +10 °C, nu lăsați la îndemâna copiilor. Sedimentarea ușoară nu este un defect de producție.

Compoziție: ulei de nucă de cedru, rășină de cedru

Țara de origine: Rusia

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: