Botavikos

De mai mult de treisprezece ani, Botavikos vă oferă o lume nelimitată de parfumuri și produse cosmetice naturale. O lume a senzualității și a liniștii. O lume a inspirației și a descoperirii de sine. O lume a bucuriei.

#ShowMore#

Botavikos a fost fondată de un grup de experți în domeniul aromaterapiei. Acesta oferă o gamă largă de produse, cum ar fi uleiuri esențiale și alte produse. Botavikos utilizează numai materii prime care respectă standardele de calitate europene și mondiale (ISO 9001).

Principala valoare a mărcii este că toate produsele sale sunt 100% naturale.

Dacă aveți mai multe produse Botavikos în colecția dvs. de cosmetice, le puteți combina cu alte produse pentru a vă crea propria formulă specifică.

Uleiurile esențiale naturale sunt ușoare și transparente, cu mirosul plantei din care sunt extrase. Uleiurile esențiale se găsesc sub formă lichidă. Acestea sunt folosite în băile aromatice, pentru masaje profunde sau blânde sau pentru aromatizarea încăperilor.

Uleiurile grase naturale sunt presate la rece din semințe, sâmburi de nuci și din fructe. Uleiurile grase naturale se prezintă sub forma unei consistențe mai ferme, cremoase sau sub forma unei consistențe de unt. Acestea sunt un substitut natural pentru multe uleiuri și loțiuni. Uleiurile au grijă de piele, încetinind îmbătrânirea acesteia, protejând-o și regenerând-o.

SRL BOTAVIKOS, Rusia, 115 093 Moscova, str. Losinovskaja , nr. 36, etajul. 3.

Nu s-au găsit produse de la marca Botavikos...