Produse cosmetice pentru copii

Aici puteți găsi tot ce este mai bun de la brandurile Little siberica și EOLab. Little Siberica este probabil cea mai apreciată marcă de cosmetice pentru copii în acest moment.

#ShowMore#

Fiecare dintre produsele sale conține un minim de ingrediente sintetice și este lipsit de parfumuri, conservanți și coloranți artificiali. Avantajul este compoziția lor deloc combinată din punct de vedere al componentelor naturale, precum și certificatele obținute, care garantează calitatea și satisfacția consumatorilor anteriori.

Toate certificatele de calitate, pe care le avem cu grijă adunate pe pagina e-shop-ului nostru, le puteți găsi aici.

În plus, în această categorie veți găsi produse de la EOLab, un producător rus renumit care folosește ingrediente organice, iar unele dintre produsele sale nu au fost testate pe animale. Mai multe informații despre acest producătorveți găsi aici.

Datorită îngrijirii calitative, pielea nou-născutului primește doar ce este mai bun, fiind astfel hrănită și protejată de influențele mediului înconjurător care ar putea perturba pH-ul pielii sau provoca alte griji pentru părinți de care cu siguranță nu au nevoie :)

 
2 articole în total
100% ulei de argan virgin pur antirid
de la 50 lei

Acest produs este fabricat din fructele de Argania Spinosa, este vorba despre unul dintre cele mai scumpe uleiuri de pe piață, de aceea este denumit și aur marocan. Conține...

Cod: 1634
9202e47221fa5518f9caa09b1635e07c ECO Sonnenlotion NTR 20 FSSP WEB16[1]
70,81 lei

Cremă cu protecție solară BIO 100% naturală SPF 20 cu ulei de măsline și filtre minerale naturale, concepută pentru pielea extrem de sensibilă și cea a copiilor. 

Cod: 2292