100% ulei natural organic de opunția, presat la rece 30 ml - Herbatica

Cod: 2140
150 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
5.8.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Proprietăți rare ale uleiului Opuntia ficus-indica - opunția este folosită în îngrijirea pielii mature, deteriorate, cicatrizate sau terne. Ajută la tratamentul seboreei și psoriazisului.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

Ceea ce face ca uleiul de opuntia ficus-indica să fie special în comparație cu alte produse este compoziția sa: un conținut ridicat (90 %) de acizi grași esențiali, inclusiv peste 60% de acid linoleic, un acid gras omega-6, precum și prezența unicei și cele mai active dintre vitamine, vitamina E (gama-tocoferol). Pe lângă acizi valoroși și vitamine (A, E, F și K), conține și minerale (calciu, fosfor, potasiu, magneziu, fier și zinc).

Această compoziție conferă uleiului de opunția proprietăți foarte pronunțate:

  • De netezire - prezența fierului și a zincului îmbunătățește metabolismul colagenului. Uleiul netezește ridurile adânci existente.
  • Antioxidante- conținutul ridicat de carotenoide și clorofilă încetinește semnificativ îmbătrânirea pielii.
  • Regeneratoare - întărește și reface bariera lipidică deteriorată, reface deficitul de componente grase, inclusiv ceramidele valoroase.
  • De hidratare - protejează împotriva uscăciunii, crește hidratarea și reglează funcția glandelor sebacee.
  • Protectoare - Prin utilizarea regulată, întărește sistemul imunitar al pielii, reducând în mod semnificativ sensibilitatea la procesele de îmbătrânire cauzate de radiațiile UV, radicalii liberi, intemperii, microdeteriorarea, abraziunea și chiar fumul de tutun sau stresul. Reface pielea și ușurează vindecarea rănilor.
  • Calmante - hidratarea eficientă ameliorează inflamația, iritarea și umflăturile. Ajută în tratamentul seboreei.

Proprietățile rare ale uleiului opunția ficus-indica - opunția se utilizează în îngrijirea pielii mature, deteriorate, cicatrizate sau terne (descompune reziduurile de pigmenți și protejează pielea de reapariția acestora). Uleiul poate fi folosit pe față (doar două picături sunt suficiente pentru o aplicare pe toată fața) sau poate fi masat în mod special de-a lungul liniilor zâmbetului. Uleiul este de neprețuit pentru zonele sensibile ale ochilor și buzelor, gâtului și mâinilor, adică zonele în care apar primele semne ale îmbătrânirii. Este potrivit pentru pielea predispusă la acnee sau pentru porii înfundate ale pielii (dizolvă sebumul, curăță pielea și porii de impuritățile uleioase, cum ar fi machiajul greu sau fondul de ten).

Este de asemenea indicat pentru pielea sensibilă și delicată. Îmbunătățește microcirculația sângelui, calmează inflamațiile, uscăciunea, atopia, dermatitele și dermatozele. Uleiul de opuntia ficus-indica este solubil în grăsimi. Poate fi adăugat în uleiul de argan, în alte uleiuri dar și în băuturile spirtoase pe bază de plante. Ca rezultat, veți obține un produs exclusivist, de lux, potrivit pentru îngrijirea unică a pielii.

Para de cactus, opunția - o plantă din familia cactusului care a atras atenția experților și producătorilor de produse de îngrijire a pielii. Vreți să știți totul despre acest tip de ulei? Puteți afla despre el aici, în acest articol scurt.

Provine din regiunile calde din America Latină, Europa și Africa. Fructele sunt recoltate o singură dată pe an, apoi se usucă la soare și apoi se îndepărtează pulpa pentru a extrage semințele mici, foarte valoroase. Aceste semințe sunt folosite pentru a produce ceea ce este în prezent cel mai scump ulei din lume - un ulei complet unic (a nu se confunda cu preparatele ieftine, disponibile în mod obișnuit, de ulei de opunția).

Doar presarea la rece a semințelor necesită mult timp și este costisitoare. Acest lucru se datorează faptului că semințele sunt mici și au și o coajă foarte groasă. Pentru producția unui litru de ulei sunt necesare un milion de semințe din aproape 500 de kilograme de fructe. Uleiul de opunția oferit de compania noastră provine doar din culturi ecologice; produsul achiziționat este, prin urmare, de cea mai bună calitate, nerafinat, bogat în grăsimi prețioase, vitamine și alte ingrediente minerale valoroase.

Compoziție: ulei 100% pur, natural, biologic, virgin, obținut prin tehnologia de presare la rece, nu este rafinat chimic.

Țara de origine: Maroc

Volum: 30 ml

Consistență lichidă, culoare galben-verde, aromă vegetală.

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: