Armurar

Armurarul (lat. Silybum marianum), cunoscut și sub denumirea de ciulinul laptelui, armurariu, buruiana-armurării, crăpușnic, scai pestriț sau coroana lui Hristoseste o plantă anuală sau bianuală care crește până la o înălțime de 60-150 cm.

silibina#ShowMore#

  • Uleiul de armurar se obține prin extracție din planta de ciulin de lapte la temperaturi scăzute, iar din această cauză substanțele biologic active pe care le conține se regăsesc în cantități mari.
  • Mai multe despre acest ulei puteți găsi în articolul de pe blogul nostru. 
6 articole în total
5592 2 caj z pestreca marianskeho firma kima 50g
20 lei

Semințele de armurariu (ciulinul laptelui) conțin cantități mari de silimarină, cunoscută ca un agent hepatoprotector excepțional - protejează ficatul, ajută la tratarea...

Cod: 0926
100% Ulei de semințe de armurariu (Silybum marianum), presat la rece, virgin - Specialist
de la 28,38 lei

Ulei din semințe de armurariu, presat la rece cu ajutorul unei tehnologii care păstrează toate substanțele valoroase ale plantei.

Cod: 0619
Ceai pentru buna funcționare a ficatului - 50 g - Herbatica
30 lei

Amestecul de plante susține curățarea și funcționarea ficatului și a intestinelor, contribuie la o digestie normală și la funcționarea normală a vezicii biliare.

Cod: 2133
6108 2 sampon proti vypadavaniu vlasov pre vsetky typy vlasov babicka agafia 350ml
30 lei

Extractele de plante special selectate reglează producția de enzime și previn căderea părului. Saponinele naturale din cinci ierburi curăță delicat părul și scalpul. Nu conține...

Cod: 0037
Kasha DETOKS cu rastoropshej Specialist, 200 gr (5 pachete) 750x750
30 lei

Începerea dimineții cu terci este un obicei corect - gustos și sănătos. 

Cod: 2062
csenkä
Ceai de schinduf - 90 g
Nu este în stoc
40 lei

Ceaiul vrac "Schinduf grecesc" (Trigonella foenum-graecum) vă va înveseli ziua cu aroma sa parfumată și gustul de nucă ușor amăruie.

Cod: 3300