Magazin de plante medicinale la munteana isteață

Site web al mărcii: Magazin de plante medicinale la munteana isteață

Totul începe un pic ca un basm. Și poate că este un basm. Am cumpărat un magazin de plante medicinale. La început, am învățat cum funcționează plantele, proprietățile și efectele lor. Am acumulat din ce în ce mai multă experiență. Oamenii au venit și încă vin la noi cu tot felul de probleme.

#ShowMore#

Dar unele sunt recurente și aceleași în fiecare an. Una dintre cele "tradiționale" este răceala și tusea. Afectează deopotrivă tineri și bătrâni, indiferent de vârstă. Sunt sigur că le-ați întâlnit de multe ori și știți cât de mult vă poate deranja. Așa că ne-am întrebat ce să facem în această privință. Am alcătuit amestecuri de ceaiuri (le puteți cumpăra și din magazinul nostru online) Tusea pentru tuse seacă și persistentă, Bronșită pentru tusea umedă și productivă și Gripă și răceală pentru atunci când vremea rece tocmai v-a prins din urmă. Ceaiurile sunt grozave, dar mai trebuia ceva....

Sirop! "Să încercăm să facem un sirop eficient, care să funcționeze și să aibă și un gust bun". Așa că am început să încercăm tot felul de combinații de ierburi. Am infuzat, macerat, fiert. Uneori am adăugat zahăr, alteori miere. Au fost o mulțime de experimente. Am testat totul cu atenție pe noi înșine și pe prietenii noștri. Am pus la punct cele mai bune combinații de ierburi cu cele mai bune efecte. Dintr-o dată a ieșit!! După aproximativ trei ani, s-a născut siropul Cele zece porunci bronșitice, unic în familie. O astfel de comoară de familie :-) Rețetă unică....

În timpul vacanței de vară am vizitat, cum altfel, grădina de plante medicinale din Kuks. A fost un loc frumos care ne-a încântat. Și, ca bonus, în această vizită, am putut degusta siropuri delicioase din plante. Am fost captivați.
Aveam rețeta, dar ce urmează? Să-l gătești în bucătărie, pe aragaz? Ei bine, asta nu ar funcționa. Și astfel, printr-o lovitură norocoasă, am intrat în contact cu atelierul protejat Camellus. Nu a trecut mult timp până când am decis să abordăm atelierul protejat Camellus cu o ofertă de a lucra împreună. Și pentru că totul a fost așa cum trebuie, de atunci, Cele zece porunci bronșitice au pregătit în Camellus. Ei fac o treabă excelentă și suntem foarte bucuroși să putem sprijini în acest fel acești oameni minunați de la atelierul protejat.

Povestea siropului nostru a fost una plină de culoare de-a lungul anilor și continuă să fie puternică. A ajutat mii de persoane, mari și mici, din toată țara. Asigură-te că tu și familia ta îl încercați. Are un gust minunat, te scapă de tot felul de tuse, răceli și chiar îți face bine la digestie. De asemenea, o puteți lua pentru prevenție (foarte plăcută). Și știm din experiență că copiii iubesc literalmente acest sirop :-)

17 articole în total
Ceai "Răsfăț roz" - Bylinářský u Chytré Horákyně - 50 g
20,86 lei

Amestecul de plante favorizează echilibrul și calmul mental. Ajută la menținerea unei digestii normale.

Cod: 3294
836 1 ranni osvezeni
20,86 lei

Amestecul de plantesusține digestia normală, starea de spirit pozitivă și imunitatea naturală. Contribuie la revigorarea organismului.

Cod: 2128
794 1 harmonizacni
20,86 lei

Amestecul de plante susține imunitatea naturală, funcționarea normală a sistemului digestiv și a intestinelor.

Cod: 2139
818 1 lymfa
20,86 lei

Amestecul de plante susține funcționarea normală a tractului urinar, detoxifierea, revigorarea organismului, excreția de apă din organism și funcționarea normală a sistemului...

Cod: 2135
830 1 prostata
20,86 lei

Amestecul de plante contribuie la funcționarea normală a prostatei, a sistemului urinar, a sistemului cardiovascular și a ficatului.

Cod: 2138
821 1 mocove cesty
20,86 lei

Amestecul de plante susține funcția normală a vezicii urinare și a rinichilor, imunitatea naturală, funcția normală a sistemului imunitar datorită activității antimicrobiene.

Cod: 2137
806 1 jaterni
20,86 lei

Amestecul de plante susține curățarea și funcționarea ficatului și a intestinelor, contribuie la o digestie normală și la funcționarea normală a vezicii biliare.

Cod: 2133
845 1 zenske potize
20,86 lei

Amestecul de plante contribuie la confortul menstrual și pre-menstrual, la echilibrul hormonal. Este un agent de susținere în favorizarea fertilității.

Cod: 2136
815 1 ledvinovy
20,86 lei

Amestecul de plante susține funcționarea normală a tractului urinar, a rinichilor, contribuie la excreția și detoxifierea normală.

Cod: 2134
791 1 dobry spanek
20,86 lei

Amestecul de plante stimulează somnul, starea de spirit pozitivă, echilibrul emoțional și relaxarea.

Cod: 2132
812 1 klidna mysl
22,97 lei

Amestecul de plante susține dispoziția pozitivă, calmul, echilibrul mental și bunăstarea.

Cod: 2129
833 1 prudusky
22,97 lei

Amestecul de plante susține funcția normală a sistemului respirator, a faringelui, secreția normală de mucus, activitatea antibacteriană și imunitatea naturală.

Cod: 2130
1130 imunita
22,97 lei

Amestecul de plante susține apărarea și rezistența naturală a organismului, funcționarea normală a sistemului respirator, precum și digestia și starea normală a pielii.

Cod: 2131
Picături de colții babei - Bylinářství U Chytré horákyně - 50 ml
41,93 lei

Planta colții babei susține funcția normală a organelor genitale, a sistemului urinar și a activității hormonale. Stimulează dorința sexuală, energia și are un efect benefic...

Cod: 3287
Picături pentru stomac
46,14 lei

Combinație de plante medicinale atent selecționate și formulate pentru susținerea unei digestie normală. În același timp, contribuie și la stimularea apetitului, la normalizarea...

Cod: 3176
flaska nova fotka DESATERO
50,36 lei

Siropul ajută copiii și adulții ce suferă de tuse iritantă, tuse uscată, congestie, probleme bronșitice și, în plus, susține digestia.

Cod: 3057
Condurul doamnei (Tropaeolum majus) - Bylinářství U Chytré horákyně - 100 comprimate
90,39 lei

Un antibiotic pe bază de plante cunoscut mai ales pentru acțiunea sa asupra inflamațiilor tractului urinar. De asemenea, este un ajutor de încredere și în cazul răcelii și a...

Cod: 3288

Pagina 1 din 1 - 17 articole în total