Magazin de plante medicinale la munteana isteață

Site web al mărcii: Magazin de plante medicinale la munteana isteață

Totul începe un pic ca un basm. Și poate că este un basm. Am cumpărat un magazin de plante medicinale. La început, am învățat cum funcționează plantele, proprietățile și efectele lor. Am acumulat din ce în ce mai multă experiență. Oamenii au venit și încă vin la noi cu tot felul de probleme.

#ShowMore#

Dar unele sunt recurente și aceleași în fiecare an. Una dintre cele "tradiționale" este răceala și tusea. Afectează deopotrivă tineri și bătrâni, indiferent de vârstă. Sunt sigur că le-ați întâlnit de multe ori și știți cât de mult vă poate deranja. Așa că ne-am întrebat ce să facem în această privință. Am alcătuit amestecuri de ceaiuri (le puteți cumpăra și din magazinul nostru online) Tusea pentru tuse seacă și persistentă, Bronșită pentru tusea umedă și productivă și Gripă și răceală pentru atunci când vremea rece tocmai v-a prins din urmă. Ceaiurile sunt grozave, dar mai trebuia ceva....

Sirop! "Să încercăm să facem un sirop eficient, care să funcționeze și să aibă și un gust bun". Așa că am început să încercăm tot felul de combinații de ierburi. Am infuzat, macerat, fiert. Uneori am adăugat zahăr, alteori miere. Au fost o mulțime de experimente. Am testat totul cu atenție pe noi înșine și pe prietenii noștri. Am pus la punct cele mai bune combinații de ierburi cu cele mai bune efecte. Dintr-o dată a ieșit!! După aproximativ trei ani, s-a născut siropul Cele zece porunci bronșitice, unic în familie. O astfel de comoară de familie :-) Rețetă unică....

În timpul vacanței de vară am vizitat, cum altfel, grădina de plante medicinale din Kuks. A fost un loc frumos care ne-a încântat. Și, ca bonus, în această vizită, am putut degusta siropuri delicioase din plante. Am fost captivați.
Aveam rețeta, dar ce urmează? Să-l gătești în bucătărie, pe aragaz? Ei bine, asta nu ar funcționa. Și astfel, printr-o lovitură norocoasă, am intrat în contact cu atelierul protejat Camellus. Nu a trecut mult timp până când am decis să abordăm atelierul protejat Camellus cu o ofertă de a lucra împreună. Și pentru că totul a fost așa cum trebuie, de atunci, Cele zece porunci bronșitice au pregătit în Camellus. Ei fac o treabă excelentă și suntem foarte bucuroși să putem sprijini în acest fel acești oameni minunați de la atelierul protejat.

Povestea siropului nostru a fost una plină de culoare de-a lungul anilor și continuă să fie puternică. A ajutat mii de persoane, mari și mici, din toată țara. Asigură-te că tu și familia ta îl încercați. Are un gust minunat, te scapă de tot felul de tuse, răceli și chiar îți face bine la digestie. De asemenea, o puteți lua pentru prevenție (foarte plăcută). Și știm din experiență că copiii iubesc literalmente acest sirop :-)

Preţ

20 lei80 lei
12080
11 articole în total
Ceai limfatic - 50 g - Bylinářství U Chytré horákyně
20 lei

Amestecul de plante susține funcționarea normală a tractului urinar, detoxifierea, revigorarea organismului, excreția de apă din organism și funcționarea normală a sistemului...

Cod: 2135
Ceai pentru căile urinare (infecții) - 50 g - Bylinářství U Chytré horákyně
20 lei

Amestecul de plante susține funcția normală a vezicii urinare și a rinichilor, imunitatea naturală, funcția normală a sistemului imunitar datorită activității antimicrobiene.

Cod: 2137
Imunita
20 lei

Amestecul de plante susține apărarea și rezistența naturală a organismului, funcționarea normală a sistemului respirator, precum și digestia și starea normală a pielii.

Cod: 2131
Ceai pentru un somn liniștit - 50 g - Bylinářství U Chytré horákyně
20 lei

Amestecul de plante stimulează somnul, starea de spirit pozitivă, echilibrul emoțional și relaxarea.

Cod: 2132
Ceai pentru buna funcționare a prostatei - 50 g - Bylinářství U Chytré horákyně
30 lei

Amestecul de plante contribuie la funcționarea normală a prostatei, a sistemului urinar, a sistemului cardiovascular și a ficatului.

Cod: 2138
Tea a máj megfelelő működéséhez  - 50 g - Bylinářství U Chytré horákyně
30 lei

Amestecul de plante susține curățarea și funcționarea ficatului și a intestinelor, contribuie la o digestie normală și la funcționarea normală a vezicii biliare.

Cod: 2133
13469 kotvicnikove kvapky bylinarstvi u chytre horakyne 50 ml
30 lei

Planta colții babei susține funcția normală a organelor genitale, a sistemului urinar și a activității hormonale. Stimulează dorința sexuală, energia și are un efect benefic...

Cod: 3287
1184 zal
40 lei

Combinație de plante medicinale atent selecționate și formulate pentru susținerea unei digestie normală. În același timp, contribuie și la stimularea apetitului, la normalizarea...

Cod: 3176
flask fotografie nouă DESATERO
40 lei

Siropul ajută copiii și adulții ce suferă de tuse iritantă, tuse uscată, congestie, probleme bronșitice și, în plus, susține digestia.

Cod: 3057
elixir de canabis fără fundal fotografie nouă
40 lei

Siropul contribuie la funcționarea normală a inimii, întărește sistemul imunitar și crește capacitatea de apărare a organismului.

Cod: 3056
13472 kapucinka vacsia bylinarstvi u chytre horakyne 100 tablet
80 lei

Un antibiotic pe bază de plante cunoscut mai ales pentru acțiunea sa asupra inflamațiilor tractului urinar. De asemenea, este un ajutor de încredere și în cazul răcelii și a...

Cod: 3288

Pagina 1 din 1 - 11 articole în total