Gudron de mesteacăn - extract pur - Farmakom - 100 ml

Cod: 1284
60 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
25.6.2024

Elimină strălucirea părului gras și mătreața, întărește bulbii de păr, ajută la curățarea porilor, reduce acneea, usucă coșurile.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Elimină strălucirea părului gras și mătreața, întărește bulbii de păr, ajută la curățarea porilor, reduce acneea, usucă coșurile, ajută la combaterea seboreei și a psoriazisului.

Ulei de gudron de mesteacăn are multe beneficii pentru sănătate, dintre care cele mai importante sunt substanțele antimicrobiene și antiseptice. În plus, uleiul de gudron de mesteacăn are efecte antiinflamatoare, regenerative, analgezice, antipruriginoase. Uleiul de gudron de mesteacăn este adesea folosit pentru a trata diverse procese inflamatorii și purulente la nivelul pielii. Usucă puțin pielea și accelerează vindecarea, înlătură mâncărimile și arsurile din zonele deteriorate, ajută la stimularea și accelerarea regenerării pielii, îmbunătățește circulația sângelui, elimină inflamația și durerea. leiul de gudron de mesteacăn este eficient în tratamentul diferitelor boli dermatologice: eczeme, psoriazis, eczemă seboreică, foliculită, ciuperci la nivelul pielii. Se folosește pentru tratarea escarelor, opăririlor, ulcerelor trofice; ajută la eliminarea păduchilor și în tratamentul multor alte boli. Proprietățile antiinflamatoare și microbiene ale uleiului de gudron de mesteacăn permit aplicarea acestuia în tratamentul rănilor și arsurilor de diferite etiologii.

Mod de aplicare: Pentru scabie, eczeme, se aplică un strat subțire pe zonele afectate 1-2 ori pe zi.

Compoziție: 100% gudron de mesteacăn

Țara de origine: Rusia

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: