Masticha Terapia

Masticha terapia este specializată exclusiv în produse care conțin masticul adevărat din insula grecească Chios. Compania APOTHECARY este în prezent singurul distribuitor autorizat și partener al Asociației cultivatorilor de masticul de Chios (ΕΝΩΣΗ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ) și furnizor de masticul de Chios pentru rețeaua de vânzare cu amănuntul din Slovacia.

#ShowMore#

Încă de când era copil, Pavel Bojda, fondatorul Masticha Terapia, a visat să se ocupe de medicina naturală și să se ajute pe sine și pe cei din jur. El știa că este posibil, pentru că întâlnise odată Ayurveda și abordarea sa holistică a sănătății umane.

În acel moment, a început să aibă probleme vagi de presiune în gât, ceea ce l-a împiedicat să își continue activitatea. A vizitat un medic care l-a trimis la diverse examinări, dar nu i s-a pus niciun diagnostic concret; dimpotrivă, au fost necesare examinări suplimentare. În cele din urmă, i s-a făcut o gastroscopie (o examinare în care se introduce o sondă prin gură în tractul digestiv) și deși s-a concentrat asupra gâtului afectat, medicul a dus sonda până în stomac, unde a descoperit o inflamație și o infecție cu bacteria Helicobacter pylori. Medicii au adoptat o abordare mai serioasă, deoarece familia sa avea antecedente de cancer la stomac, care este adesea cauzat de Helicobacter pylori. I-a fost prescris un tratament cu o combinație triplă de antibiotice puternice și medicamente pentru a reduce aciditatea gastrică din stomac.

Bineînțeles, nu a fost foarte mulțumit de antibiotice și a fost atras în mod firesc de tratamentele naturale. A căutat toate căile alternative posibile care l-ar putea ajuta. A dat peste Masticul Chios, numit și Masticul de Chios, un remediu natural fără efecte secundare, a cărui capacitate de a eradica Helicobacter pylori este dovedită de numeroase studii științifice și de practică. Cu toate acestea, nu a putut lua Mastic în același timp cu Helicid (un medicament pentru reducerea acidului gastric), deoarece acestea își blochează reciproc efectele, așa că a decis să renunțe la medicamente. După două luni de tratament cu mastic, Helicobacter a dispărut, problemele de gât au trecut și, în plus, senzația ocazională de greutate în stomac a fost redusă. 

La început, a recomandat mastic doar prietenilor și cunoștințelor sale. Dar nu era ușor de procurat mastic în Slovacia la acea vreme, așa că s-a alăturat Asociației Colecționarilor de Mastic Chios și a importat prima cutie de pudră de mastic. Interesul a crescut treptat, vestea bună despre efectele vindecătoare ale masticului a început să se răspândească rapid și din ce în ce mai des era căutat de prieteni ai prietenilor, dar și de străini. Atunci a început să simtă pentru prima dată responsabilitatea și visul de a ajuta oamenii să scape de problemele de sănătate într-un mod natural a devenit realitate. Hobby-ul său a devenit meseria sa.

mastichaterapia

 

Preţ

27 lei190 lei
127190
3 articole în total
oțet sq
Bio oțet de mere – 350 ml
În stoc (>10 buc)
27 lei

Oțetul de mere BIO (6%) nefiltrat, nepasteurizat - este obținut din producția autohtonă de cidru de mere de calitate din mere slovace cultivate fără utilizarea de pesticide și...

Cod: 3216
testul helicobacter pylori1
30 lei

Un test foarte sensibil și sigur pentru depistarea prezenței Helicobacter pylori, care poate fi efectuat în confortul propriei locuințe. Nu mai este nevoie să vă vizitați...

Cod: 3217
masticha vena v4 2 roșu
190 lei

Mastic Vena că oferă o combinație unică de mastic de Chios îmbogățit cu extracte naturale excepționale de rodie și măsline. Combinarea lor creează un produs unic pentru inima...

Cod: 3213

Pagina 1 din 1 - 3 articole în total