Cătină cu mumio Forte - Balsam-cremă - Skimed – 75 ml

Cod: 0197
50 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
17.7.2024

Această cremă balsam este un ajutor rapid în tratarea tuturor tipurilor de arsuri, tăieturi, cicatrici de toate tipurile. Datorită cătinii și substanței mumio are un efect de încălzire și vindecă probleme ale pielii, cum ar fi eczeme, seboree, psoriazis și dermatite. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Ingrediente active:

  • Uleiul de cătină stimulează procesele de circulație a sângelui în piele, prin urmare micro plăgile de pe piele se vindecă și se normalizează schimbul de substanțe din interiorul celulelor.
  • Mumio este un biostimulator puternic care intensifică procesele de regenerare a țesuturilor cutanate deteriorate; este un agent antitoxic și are efecte benefice asupra pielii.

Acest produs are efecte benefice în combaterea problemelor de psoriazis, seboree.

Totul despre uleiul de cătină poate fi găsit aici.

Modalitate de utilizare:  aplicați crema-balsam pe țesuturile lezate / nu este destinată tratamentului rănilor profunde și deschise / în caz de ruptură a țesuturilor este necesară dezinfectarea prealabilă.

Conținut: 75 ml

Atenționări: alergie individuală la oricare dintre ingredientele cremei-balsam, evitați contactul cu membranele mucoase.

Țara de origine: Rusia

Pe blogul nostru veți găsi, de asemenea, articole în care puteți citi mai multe despre efectele cătinii și a substanței mumio.

 

Despre micile fructe portocalii de cătină ați putut deja citi pe blogul nostru. Cătina conține, de exemplu, cantități mari de vitamina C. V-ați întrebat oare care este cauza culorii sale portocalii? Ar putea fi vreun colorant obișnuit? Dacă astăzi am consuma un fel de mâncare colorat în albastru aprins, nu ni s-ar părea deloc ciudat.

Acest colorant aparține unui grup de substanțe ce oferă, de asemenea, colorarea morcovilor și a altor fructe și legume - carotenoidele. Mai multe în acest articol.

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Medicina naturistă
Problema ta: Cicatrici

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: