Acid succinic - 10 compr.

Cod: 3147
24 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
25.6.2024

Acidul succinic este un regulator puternic al imunității organismului, îmbunătățește metabolismul energetic, activează sistemul imunitar, crește eficiența și ajută la eliminarea substanțelor toxice din organism.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Pe măsură ce îmbătrânim, celulele din corpul nostru își pierd această capacitate. Stimulează producția de energie celulară. 

Acidul succinic acționează la nivel celular, întărește sistemul imunitar, normalizează sistemul nervos, stimulează producția de insulină suficientă pentru a reduce nivelul de zahăr din sânge, încetinește dezvoltarea proceselor inflamatorii, contracarează stresul și depresia, debarasează organismul de substanțe nocive, crește semnificativ microcirculația în țesuturi și organe, favorizează eliberarea de enzime importante pentru digestie și elimină efectele toxice ale radiațiilor și undelor magnetice asupra organismului.

Este folosit pentru a combate stresul fizic și mental.

Acidul succinic prelungește viața umană, favorizează în același timp regenerarea la nivel celular. Este extrem de important mai ales la persoanele în vârstă.

Indicații: Ca supliment alimentar biologic activ - sursă de acid succinic.

Utilizare recomandată: Adulții administrează, de obicei, 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, împreună cu mâncarea. Durata de utilizare este de 1 lună.

Data expirării: 3 ani de la data înscrisă pe ambalaj.

Contraindicații: Intoleranță individuală la ingrediente, sarcină, alăptare, ulcer peptic al stomacului și duodenului, urolitiază, hipertensiune arterială severă.

Se recomandă consultarea unui medic înainte de utilizare.

zlozenieRO-3147 

Conținutul pachetului: 10 comprimate

Țara de origine: Rusia

 

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre medicina siberiană, consultați articolul nostru privind istoria fascinantă și evoluția medicinei în Rusia.

 

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: