Biopharma

Site web al mărcii: Biopharma

Norvegia este renumită în întreaga lume pentru peisajele sale imaculate și frumoase, motiv pentru care suntem mândri că toate produsele noastre sunt dezvoltate, rafinate și fabricate în Norvegia.

#ShowMore#

Pe această bază, Norwegian Omega 3 a fost creat cu un scop simplu - să producă cel mai pur omega-3 multifuncțional. Am vrut să facem lucrurile mai ușoare pentru cei care doresc pur și simplu ce este cel mai bun.

Mediul norvegian unic ne oferă pește de calitate de renume mondial, precum și fructe sălbatice proaspete și nutritive și fructe de pădure din pădurile fertile. Norwegian Omega 3 este o marcă comercială de produse premium care conțin esența mediului natural virgin și de neegalat al Norvegiei.

Cercetarea și dezvoltarea inovatoare de produse de-a lungul mai multor ani a fost un factor cheie de succes în producția liniei de produse norvegiene Omega 3. Garantăm că toate produsele noastre sunt fabricate în Norvegia și sunt fabricate în conformitate cu standardele de calitate GMP. Vă propunem o gamă largă de produse care oferă cele mai importante suplimente nutritive disponibile.

Pentru a produce cel mai bun produs Omega 3 avem nevoie de cele mai bune materii prime. Cea mai mare concentrație de Omega 3 de nivel ridicat se găsește în peștii pelagici din diferite părți ale oceanelor. Omega 3 norvegian este fabricat exclusiv din această materie primă. Uleiul de pește brut este rafinat printr-un proces de purificare avansat și patentat pe parcursul unui an, în care sunt eliminați toți contaminanții și substanțele nedorite.

Preţ

100 lei170 lei
1100170
6 articole în total
triplu omega 3
100 lei

Acizii grași Omega-3 sunt esențiali pentru sănătatea inimii, creierului, articulațiilor și scăderea nivelului de colesterol și trigliceride în sânge. Previn formarea plăcilor de...

Cod: 3613
Captură de ecran 2021 06 24 o 10.12.53
120 lei

Uleiul de pește pentru copii OMEGA 3 sub formă de capsule masticabile protejează sistemul imunitar al copiilor.

Cod: 3398
fotografie Norsk Tran 2
120 lei

Uleiul de pește norvegian cu aromă de lămâie conține o combinație unică de acizi grași omega 3, vitamina A, D și E. În același timp, este cunoscut ca fiind un produs rar, ce...

Cod: 1113/375
35670 w600 h600
124 lei

Uleiul din ficat de cod cu aromă de fructe pentru copii susține sistemul imunitar și oferă organismului acizi grași OMEGA 3.

Cod: 3397
Ulei de Krill
140 lei –7 %
130 lei

Ceea ce face ca uleiul de krill să fie unic este faptul că furnizează acizi grași omega sub formă de fosfolipide. Fosfolipidele formează baza structurală a membranelor celulare...

Cod: 2211
vyr 766biopharma colagen marin pentru băutură
170 lei

NORSK KOLLAGEN este o inovație revoluționară în îngrijirea pielii, a părului, a unghiilor, a articulațiilor, a tendoanelor, a discurilor intervertebrale și a întregului...

Cod: 1462

Pagina 1 din 1 - 6 articole în total