Moringa Caribbean

Compania Moringa Caribbean oferă clienților săi una dintre cele mai hrănitoare plante descoperite vreodată - Moringa oleifera.

 #ShowMore#

Despre această plantă se mai spune că este " Arborele vieții" datorită efectelor sale benefice asupra organismului uman și, ca urmare, și-a găsit un loc de cinste în lista superalimentelor din toată lumea, cunoscute și sub numele de " superfoods".

Compania Moringa Caribbean a fost creată din întâmplare. Fondatorii săi s-au aflat, fără să vrea, pe insula Sfânta Lucia din Caraibe, unde au descoperit "panaceul verde al Caraibelor"! Comunicarea cu localnicii de acolo și înțelegerea filozofiei lor de viață au devenit misiunea lor și i-au determinat să creeze această companie. Aceștia au înființat o plantație pe insulă și au decis să aducă planta pe pământ european.

Ei au materializat această filozofie și efectele benefice ale moringa în suplimentele alimentare și produsele cosmetice pe care le creează special pentru dumneavoastră!

Preţ

217 lei240 lei
1217240
2 articole în total
Anti-Histamin - Moringa Caribbean
217,19 lei

Capsulele sunt destinate persoanelor care suferă de intoleranță la histamină. Pulbere din frunze de Moringa Caribbean în capsule vegane îmbogățită cu Quercetină și Bio Vitamina...

Cod: 3408
13851 moringa bio calcium moringa caribbean 120 kapsul
240 lei

Pulbere din frunze de Moringa Caribbean în capsule vegane îmbogățită cu Bio Calcium Ovovital® și vitamina D3. Moringa Caribbean Bio Calcium este un produs ideal pentru a...

Cod: 3405

Pagina 1 din 1 - 2 articole în total