Șampon pentru scalp psoriazic Psorilam - Elixir - 150 ml

Cod: 3461
70 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
25.6.2024

Șampon potrivit pentru scalpul seboreic și psoriazic. Ajută la vindecarea rănilor, elimină mâncărimea și regenerează scalpul.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Psoriazisul la nivelul scalpului este însoțit de erupții cutanate și părți uscate în zona scalpului părului, care sunt adesea însoțite de mâncărime. Psoriazisul tinde să crească periferic. Mâncărime persistentă, durere, piele crăpată și care poate sângera sunt doar câteva dintre simptomele de psoriazis care apar la toți pacienții. Un remediu eficient pentru îmbunătățirea sănătății scalpului și eliminarea acestor simptome este șamponul "Psorilam". Ingredientele active conținute în acest șampon au proprietăți care ajută la combaterea bolii, proprietăți antiinflamatoare, antimicrobiene, vindecătoare, analgezice și alte proprietăți.

Proprietăți:
- agent fungicid activ, antimicrobian;

- agent imunomodulator;

- pentru vindecarea rănilor, are efecte antiinflamatoare, hemostatice, anestezice;

- normalizează metabolismul scalpului;

- reduce și normalizează secreția de sebum;

- elimină mâncărimea scalpului.

 

Ingrediente active:

  • Gudron de mesteacăn are un efect puternic antimicrobian, antiparazitar, antiseptic; extractul de brusture are proprietăți antiinflamatoare, normalizează metabolismul,
  • Extractul de mușețel conține acid salicilic, nicotinic, ascorbic, fitosteroli, gumă și ulei esențial, care conține peste 40 de ingrediente active (inclusiv chamazulene, bisabolol și farnesol – substanțe antibacteriene și antiinflamatoare valoroase), vitamina C, flavonoidele și glicozidele determină proprietățile imunostimulatoare unice ale acestui complet biologic activ.
  • Extractul de gălbenele normalizează metabolismul perturbat, are un efect antiinflamator, antialergic, hemostatic și vindecător asupra rănilor.
  • Extractul de celandină este utilizat ca agent bactericid, antiinflamator, normalizează metabolismul apei și grăsimilor în celulele pielii
  • Extract de sunătoare – are efect antiinflamator, analgezic, antiseptic, hemostatic, astringent, vindecător, sedativ, imunomodulator - îmbunătățește metabolismul grăsimilor și carbohidraților.
  • Șamponul conține, de asemenea, octopirox - biocatalizator, agent antifungic activ, antimicrobian și are capacitatea de a reduce și de a normaliza secreția de sebum. Are efect antibacterian, ameliorează mâncărimea.

Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de șampon pe scalpul umed, masați, lăsați să acționeze timp de 5 minute și apoi clătiți cu apă.

 

Volum: 150 ml

Țara de origine: Ucraina

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: