Uleiuri pentru masaj

Din când în când cu toți ne dorim- sau cel puțin merităm un masaj ca la carte. Unul dintre avantajele masajului este sentimentul de maximărelaxare și calmare. Acest lucru se întâmplă deoarece masajul declanșează eliberarea de endorfine - substanțe chimice cerebrale (neurotransmițători) care induc sentimente de bunăstare. Nivelul hormonilor de stres este redus în timpul masajului.

#ShowMore#

Un masaj de calitate include, fără îndoială, un ulei de calitate careîmbunătățește procesul de masaj și elimină iritația pielii. Din tradiția indiană de vindecare ayurvedică, veche de 5000 de ani, la care se face referire în scrierile lui Homer, Socrate și Platon, masajul cu ulei nu este o noutate. Adăugarea uleiurilor calde unui masaj vă poate relaxa și liniști, în timp ce vă întinerește corpul și mintea. Uleiurile pentru masaj nu doar că îmbunătățesc natura relaxantă a masajului, dar ajută și la procesul de vindecare. Mișcările netede de alunecare efectuate cu ulei de masaj ajută la hrănirea pielii și la dizolvarea toxinelor și a stresului acumulat, îmbunătățind sănătatea generală.

1 articole în total
100% ulei de argan virgin pur antirid
70 lei

Acest produs este fabricat din fructele de Argania Spinosa, este vorba despre unul dintre cele mai scumpe uleiuri de pe piață, de aceea este denumit și aur marocan. Conține...

Cod: 1635