Testul Helicobacter pentru depistarea prezenței bacteriei - 1 buc

Cod: 3217
30 lei
În stoc (9 buc)
Livrare la:
17.7.2024

Un test foarte sensibil și sigur pentru depistarea prezenței Helicobacter pylori, care poate fi efectuat în confortul propriei locuințe. Nu mai este nevoie să vă vizitați medicul pentru un test helicobacter pylori.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

În prezent, există mai multe tipuri de teste pentru a determina prezența Helicobacter pylori. Cu toate acestea, testul helicobacter pe care vi-l oferim poate fi făcut foarte ușor chiar în confortul propriei dvs. locuințe. Este un test rapid pentru helicobacter din scaun care garantează un rezultat sigur în 10 minute..

Testul este conceput pentru a determina prezența bacteriilor în scaun dar și pentru a verifica succesul tratamentului (nu mai devreme de 6 săptămâni de la terminarea tratamentului). Acuratețea rezultatelor testului de Helicobacter în scaun este mai mare de 99%, ceea ce înseamnă că este foarte precis și mult mai sigur decât testul de respirație, care este diagnosticat în ambulatoriu, adesea la un cost ridicat.

Procesul de testare a helicobacterului în scaun este compus din mai multe faze:

  • Luarea unei probe de scaun

În mod ideal, nu ar trebui să se recolteze o probă de scaun prea mare, deoarece acest lucru ar putea duce la rezultate distorsionate ale testului. Proba prelevată trebuie să fie cât mai proaspătă posibil. În cazul în care eșantionul recoltat este testat ulterior, acesta trebuie păstrat într-o pungă de plastic și depozitat la temperaturi mai scăzute.

  • Efectuarea testului 

Se recomandă să se efectueze testul la temperatura camerei. Deschideți pachetul de testare înainte de a utiliza testul. Proba din recipient trebuie agitată temeinic pentru ca proba de scaun să se amestece cât mai bine. Apoi, rupeți vârful capacului recipientului de probă și picurați cu grijă 2-3 picături pe câmpul S al testerului. Așteptați 10 minute pentru ca testul să fie evaluat.

  • Evaluare

Dacă apar 2 linii pe tester în timpul celor 10 minute de reacție, testul helicobacter recoltat din scaun este pozitiv. Dacă apare doar 1 singură linie, testul helicobacter este negativ, iar dacă nu apare nicio linie, testul helicobacter nu este valid.

Atenționări la evaluarea testului: În cazul în care testul arată chiar și un semn al unei a doua linii (uneori slab vizibil), testul este considerat pozitiv. Testul este negativ numai dacă este vizibilă doar o singură linie. Testul helicobacter pylori este destinat exclusiv uzului extern. Dacă rezultatul testului nu este concludent, așteptați 15 minute sau repetați testul. Rezultatele testelor trebuie evaluate împreună cu alte constatări clinice. Respectați condițiile de igienă în timpul testului. Nu lăsați testul pentru Helicobacter la îndemâna copiilor mici.

Conținutul ambalajului:

  • 1x ambalaj din folie ce conține un recipient de testare și un absorbant de umiditate
  • 1x instrucțiuni de utilizare
  • 1x recipient cu lichid pentru probă și etichetă pentru numele pacientului

Depozitare: Testul Helicobacter trebuie păstrat la temperatura camerei

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: