Shuster

Dacă ați decis în trecut să cumpărați un supliment alimentar sau un unguent pentru a nu mai fi nevoit să " consumați medicamente", ați găsit un avertisment pe aceste produse care vă avertizează că nu sunt medicamente și nu înlocuiesc medicamentele sau o dietă sănătoasă și echilibrată.

#ShowMore#

Însă produsele sub marca SHUSTER PHARMACEUTICAL LTD combină ingrediente naturale și cele mai recente cunoștințe de farmacie contemporană. Desigur, ei nu subestimează importanța unei vizite la medic și a tratamentului profesional ulterior și nu sunt omnipotenți. La fel cum destinele umane sunt variate, la fel sunt și abordările sau școlile medicale.

Cu toate acestea, produsele oferite de acest brand sunt un ajutor indispensabil pentru sănătatea dumneavoastră. Atât din punct de vedere farmaceutic, cât și medical, ingredientele lor sunt la fel de eficiente ca și analgezicele convenționale sau antiinflamatoarele (medicamente antiinflamatoare puternice) și nu împovărează organismul - nu provoacă probleme digestive, acționează local și aduc ușurare.

Balsamurile, gelurile, cremele - toate acestea sunt produse în condiții supuse unor controale și standarde stricte care determină procedurile de producție ale produselor farmaceutice, ceea ce le predestinează să facă parte din fiecare trusă de medicamente pentru acasă. Ele pot servi ca prim ajutor pentru răni minore (tăieturi, arsuri ușoare), dar și pentru probleme și dureri la nivelul coloanei vertebrale sau al articulațiilor, fie ca medicament, fie ca tratament de susținere. (poškodenie miechových koreňov, problémy s krížami, artróza, reumatické ochorenia a pod...) a výrazne zvýšiť kvalitu vášho života. 

Preţ

27 lei40 lei
12740
3 articole în total
4a0c098a6d502ad1fabe8064d8bab145
27,28 lei

Gelul ajută în cazul problemelor musculo-scheletice, ajută la întărirea vaselor de sânge, elimină senzația de picioare grele, are un efect antiinflamator.  

Cod: 3771
6306 2 shuster ovis olio gel s chondroitinom a propolisom na klby 75ml
30 lei

Produsul are un efect benefic asupra aparatului muscular. Calmează inflamația articulațiilor (artrita, artrita reumatoidă, poliartrita reumatoidă, artroza, scolioza, radiculita,...

Cod: 0231
Balsam de șters 0544
50 lei –20 %
40 lei

Balsamul de corp ZÁZRAK CHAŠ conține condroitină și colagen. Pătrunde în profunzime, hrănește intensiv, are un efect reparator. Efectul obținut este multiplicat de utilizarea...

Cod: 0544

Pagina 1 din 1 - 3 articole în total