Uleiuri de cedru

Uleiul de cedru, ca sursă bogată de acizi grași polinesaturați și vitamina E, se recomandă a fi administrat zilnic în cantitate de 15 ml.

#ShowMore#

Folosind în mod regulat această cantitate de ulei de cedru, oferiți organismului dvs. până la 55% din necesarul zilnic de vitamina E, care, în combinație cu complexul de acizi grași nesaturați întăresc în mod semnificativ imunitatea organismului.

Datorită activității sale biologice ridicate, acest ulei este un remediu natural potrivit atât pentru prevenirea diferitelor boli virale și infecțioase, precum și pentru întărirea imunității generale a organismului.

 

products-cedar-tree-pine-nuts-cones-oil-isolated-white-background-55602777

 

Puteți citi și despre alte efecte benefice ale acestui ulei. Știți deja 5 LUCRURI DESPRE RĂȘINA DE CEDRU? - Mai multe aici.

4 articole în total
11672 cedrovy olej v kapsuliach 60 kapsul bio kruh 330 mg
30 lei

Uleiul de cedru "BioKontur" ajută la normalizarea nivelului de colesterol, îmbunătățește metabolismul grăsimilor. Ajută la tratamentul seboreei și psoriazisului.

Cod: 1760
Specialist 100% Cédrový olej Altajský, za studena lisovaný 100ml
de la 80 lei

Uleiul de cedru este produs prin presarea la rece a miezurilor de nuci de cedru și este un aliment biologic activ foarte valoros din punct de vedere nutrițional..

Cod: 0510
5061 2 cedrova zivica balzam 20 specialist 100ml
80 lei

Acest balsam are un efect general de întărire a corpului uman, restabilește metabolismul, îmbunătățește sindromul de oboseală cronică, crește imunitatea și performanța fizică.

Cod: 0624
0203 Cédrová živica
80 lei

Acest balsam are un efect de întărire asupra corpului uman, restabilește metabolismul, îmbunătățește sindromul de oboseală cronică, crește imunitatea și performanța fizică. 

Cod: 0203