Set regele medicinei - mumio alb și auriu

Cod: 3236
60 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
12.7.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Setul regele medicinei – sau, așa este denumit mumio – conține Mumio alb - Balsam pentru regenerarea articulațiilor și Mumio auriu - supliment alimentar. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

1) Mumio Alb - cremă-balsam pentru regenerarea articulațiilor - Elixir - 75 ml

MUMIO alb (ulei de rocă) este o substanță naturală foarte rară. Chiar și cele mai dificile fracturi se vindecă de 1,5 până la 2 ori mai repede decât cu tratamentul convențional. Ajută la creșterea oaselor și vindecarea rănilor.  

Efectele sale terapeutice sunt atât de extinse, încât poate fi utilizat pentru aproape toate bolile. Întărește sistemul imunitar al organismului, crescând astfel propria apărare. Compoziția sa conține zeci de microelemente de importanță vitală. 

Mod de utilizare: aplicați pe locurile dureroase sau deteriorate și ungeți cu mișcări de masaj până la absorbția completă. Repetați de 2-3 ori pe zi. Durata de utilizare depinde de tipul bolii și de intensitatea manifestărilor acesteia.

Recomandare: utilizarea ca agent de susținere în măsuri medicale și preventive complexe pentru nevralgii, condrite, tromboflebite, diferite afecțiuni ale aparatului locomotor, fracturi, leziuni cauzate de mușcături, înțepături de insecte, gută, artrită, artroză, arsuri.

Efecte: S-a dovedit că reduce durerea.  Îndepărtează sărurile dăunătoare din organism. Stimulează regenerare. Îmbunătățește circulația sângelui la locul aplicării. Are efecte liniștitoare și antiseptice.

Atenție: A nu se folosi pe mucoase și răni deschise, în caz de contact cu ochii, spălați imediat cu multă apă.

Conținut pachet: 75 ml

Țara de origine: Ucraina

zlozenieRO-3236-1

Mai multe despre Mumia Altai și despre experiențele personale cu ea puteți citi aici.

 

 

2) „Mumie auriu” - mumie Altai purificată - supliment alimentar - Evalar - 20 comprimate

Mumio este un biostimulator natural, care a fost folosit de mult în Asia Centrală și Est pentru a întări sănătatea. Sursele de mumio sunt situate sus, în munții Asiei și a Orientului Îndepărtat. Acolo, localnicii îl colectează pe terenuri greu accesibile la altitudini de peste 3.000 de metri. În trecut, mumia era numită „medicamentul rege” în Tibet.

Ce este mumio:

Mumio este un amestec natural de substanțe organice și anorganice, este un mineral natural, care se formează printr-un proces geologic complex. Este un complex natural care contine peste 50 de elemente vitale, printre care se numără 26 de minerale, 6 aminoacizi, 10 oxizi de metal diferiți, steroizi, fosfolipide, vitamine, ceara de albine, uleiuri esențiale și alte substanțe biologic active. Este folosit ca tonic, reface mineralele din organism. Ajută în tratamentul seboreei, psoriazisului și mătreții.

Mod de utilizare: adulții și copiii peste 14 ani, câte 1 comprimat de 2 ori pe zi în timpul meselor, perioada de administrare 1 lună, în caz de fracturi până la 2 luni. Culoarea tabletelor variază de la negru la maro, în funcție de procentul de umiditate din mediu.

Conținut: 20 tablete/200 mg

zlozenieRO-3324

Dacă doriți să citiți și o experiență personală de utilizare a mumio după o accidentare, puteți găsi și užíváním mumia po zranění, můžete tento acest articol pe blogul nostru.

Atenție: Acest produs este înregistrat ca supliment alimentar. Nu are efecte curative aprobate și nu este un medicament. Nu este destinat să înlocuiască o dietă variată. Nu depășiți doza recomandată. Durabilitatea minima este indicată pe ambalaj.

Țara de origine: Rusia

Aviz conform regulamentului Comisiei UE: Acest produs este înregistrat ca supliment alimentar. Nu are efecte curative aprobate și nu este un medicament. Nu este destinat să înlocuiască o dietă variată. Nu depășiți doza recomandată.

Citiți mai multe despre producătorul Evalar în articolul de pe blogul nostru.

Suferiți de psoriazis? Am dedicat mai multe detalii acestui subiect într-un articol de specialitate, complex, scris pentru noi de dr. M.Sc. Eva Medvecká, dr., DiS.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: