Săpun dens cu gudron de mesteacăn pentru corp și păr - Cosmetica Nevskaya - 300 ml

Cod: 1471
60 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
28.12.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Creează o spumă delicată, curăță cu delicatețe părul și pielea. Poate fi folosit atât ca gel de duș cât și ca șampon. Nu provoacă uscarea și iritarea pielii. Acest produs are efecte benefice în combaterea problemelor de psoriazis, urticarii și seboree.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Creează o spumă delicată, curăță cu delicatețe părul și pielea. Poate fi folosit atât ca gel de duș cât și ca șampon. Nu provoacă uscarea și iritarea pielii. Reduce riscul de mătreață, de descuamare a pielii corpului și de mâncărimi neplăcute. Îmbunătățește starea generală a părului și a pielii. Oferă prospețime și o curățarea profundă părului, scalpului și corpului. Îmbunătățește tonusul și conferă rezistență după tratamentele cu apă.

Ingrediente active: Gudron natural de mesteacăn - are puternice efecte curative, antiseptice, antiparazitare, antiinflamatorii și calmante. Are un efect benefic asupra întregului organism: îmbunătățește somnul, ameliorează iritațiile pielii, oferă corpului putere și energie. Produsul are un miros distinct de gudron de mesteacăn.

Mod de utilizare:

Pe corp: Aplicați cantitatea necesară pe pielea umedă sau pe un burete. Spumați și bucurați-vă de un masaj delicat
apoi clătiți din abundență cu apă caldă.
Pe păr: Aplicați o cantitate necesară pe părul umed. Spumați cu mișcări delicate
de masaj și apoi clătiți din abundență cu apă caldă.

 

Atenționări: Nu utilizați dacă aveți intoleranță la componentele individuale ale acestui produs.

Fără coloranți sau parfumuri artificiale.

Gudronul de mesteacăn poate forma depuneri.

Volum: 300 ml

Compoziție: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Sorbitol, Betula Tar, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Methylisothiazolinone.

Țara de origine: Rusia

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: