Picături de colții babei - Bylinářství U Chytré horákyně - 50 ml

Cod: 3287
30 lei
În stoc (7 buc)
Livrare la:
17.7.2024

Planta colții babei susține funcția normală a organelor genitale, a sistemului urinar și a activității hormonale. Stimulează dorința sexuală, energia și are un efect benefic asupra imunității, tonusului muscular, sistemului respirator, gingiilor și pielii. Calmează sistemul nervos.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Planta colții babei - are și efecte de afrodisiac natural, denumit și "Viagra verde". Crește producția de hormoni la femei și bărbați, conferă energie, forță și rezistență. Este adesea utilizată pentru a aborda impotența masculină și pentru a crește libidoul la femei. Poate descompune grăsimile și favorizează pierderea în greutate - de asemenea, menține masa musculară și ajută la formarea acesteia. Întărește imunitatea organismului. Este utilizat în tratamentul bolilor de ficat, rinichi și vezică urinară, precum și în tratamentul bolilor de inimă și al vaselor de sânge, deoarece scade colesterolul din sânge și tensiunea arterială ridicată. 

Altfel spus, utilizările sale principale sunt: 

  • Conferă energie organismului
  • Îngrijește tonusul muscular și luptă împotriva pierderii musculare și a îmbătrânirii
  • În combinație cu exerciții fizice, ajută la dezvoltarea mai rapidă a mușchilor, care sunt mai denși și de calitate superioară
  • Susține sistemul imunitar și apărarea naturală
  • Asigură funcționarea normală a sistemului nervos
  • Asigură funcționarea normală a sistemului respirator
  • Asigură funcționarea normală a sistemului cardiovascular
  • Stimulează activitatea sexuală
  • Are grijă de organele de reproducere
  • Ajută femeile aflate la menopauză - furnizează estrogen natural


Mod de utilizare: 2x pe zi câte 20 – 25 de picături între mese, sau pe stomacul gol. De preferat este picuratul într-o cantitate mai mică de apă. Folosiți într-un tratament de 2 luni, apoi faceți o pauză pentru 14 zile. Nu depășiți doza recomandată.

Atenționări: Supliment alimentar. Nu este recomandat pentru copii mai mici de trei ani, femeile însărcinate și cele care alăptează. Nu depozitați la îndemâna copiilor! Nu înlocuiește o dietă variată.

Depozitare: Păstrați într-o încăpere uscată, la temperatura camerei. Nu depozitați în lumina directă a soarelui sau în condiții de îngheț.

Compoziție: apă, alcool fin (un volum de cel puțin 35 % alc./etanol), extract standardizat de Tribulus terrestris (Colții babei) - 5 g / 100 ml de extract.

Conținutul ambalajului: 50 ml

Țara de origine: Cehia

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: