Validol - 10 comprimate - HealthNA

Cod: 4219
20,18 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
13.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Validol este un supliment nutritiv care ajută la menținerea unei stări mentale bune și ameliorează tensiunea și anxietatea. Un calmant natural.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Validolul acționează ca un calmant natural.
Ajută la menținerea unei stări mentale bune și ameliorează tensiunea și anxietatea. Este folosit pentru a reduce atacurile de panică.

Este disponibil sub formă de tablete care se dizolvă sub limbă.
Efectul Validol este garantat datorită acțiunii combinate a componentelor sale individuale. Mulți oameni îl folosesc și ca hipnotic. Ingredientele active ale Validol includ mentol.
Mentolul este o substanță care se găsește în uleiul de mentă. Afectează receptorii de frig, datorită cărora este posibil să se mențină o senzație de prospețime și hiperventilație. În același timp, stimulează receptorii nervoși.  

Contraindicații: Validol este contraindicat în caz de intoleranță la mentol, în caz de tensiune arterială scăzută, după un accident vascular cerebral.

4219 -1

Mod de utilizare și doza recomandată: Pentru adulți, 1 comprimat pe zi. Tableta trebuie ținută sub limbă până când este complet absorbită.

Avertismente de sănătate: Nu depășiți doza recomandată. Suplimentul nutritiv nu trebuie utilizat ca înlocuitor al alimentelor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală sau hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Utilizarea nu este potrivită pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Utilizarea excesivă poate provoca un efect laxativ - diaree.

Depozitare: A se păstra la loc uscat, la o temperatură de până la +25ºC, a nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Conținutul pachetului/Volum: 10 comprimate

Țara de origine: Letonia

 

herb_logo_symbol SFATUL NOSTRU:
Consultați și alte produse pentru ameliorarea stresului și a anxietății care au efecte similare cu Validol. Una dintre ele este, de exemplu, Valeriana, pe care o găsiți în oferta noastră în diverse forme și pachete. Alegeți produsul care vi se potrivește cel mai bine. Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la alegere.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: