Apitoxin gel de masaj pentru articulații cu venin de albine - 100 ml - Twinstec 911+

Cod: 3333
40 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
12.7.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Gel de masaj cu venin de albine pentru articulații, care este cunoscut pentru capacitatea sa de a ameliora durerea, stimula restaurarea cartilajelor și de a restabili mobilitatea articulațiilor.Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Gelul de masaj are efecte antiinflamatorii datorită cărora este utilizat în cazul durerilor articulațiilor inflamate. Substanțele conținute sunt cunoscute pentru efectele sale analgezice și capacitatea de a ameliora durerile articulare, îmbunătățirea mobilității articulațiilor, regenerarea cartilajelor și, de asemenea, hidratarea pielii.

Substanțe active:

  • Veninul de albine este folosit în cazul afecțiunilor reumatice și leziunilor articulare.
  • Calisia parfumată este o plantă importantă în medicina populară din Rusia și are efecte antiinflamatorii.
  • Tătăneasa ameliorează durerea și inflamația oaselor, articulațiilor și mușchilor. Se recomandă de a fi folosit ca bandaj în cazul bolilor ale coloanei vertebrale, durerilor de șold, deteriorării discului intervertebral, inflamației nervului sciatic. Ameliorează simptomele reumatismului și bolilor asociate cu nivelul crescut al acidului uric în organism.

Mod de utilizare: Aplicați produsul de mai multe ori pe zi pe zonele afectate ale pielii și masați cu mișcări circulare până la absorbția completă.

Atenționări: A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se aplica pe răni deschise sau în cazul afecțiunilor dermatologice. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Compoziție:

Volum: 100 ml

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: