Tonic / spray pentru unghii "antigribok" - Elixir - 150 ml

Cod: 2047
40 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
25.6.2024

Special conceput pentru a fi utilizat în cazul leziunilor superficiale ale unghiilor cauzate de infecții fungice, pentru tratarea anti fungică a încălțămintei.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Special conceput pentru a fi utilizat în cazul deteriorărilor superficiale ale unghiilor cauzate de infecții fungice, pentru tratarea anti fungică a încălțămintei.

Spray-ul Antigribok ajută la eliminarea ciupercii unghiilor în scurt timp - cu utilizare regulată.

Modalitate de aplicare: pentru prevenirea infecțiilor fungice - se pulverizează pe zonele afectate ale unghiilor, în zonele adiacente ale pielii, în cantitate suficientă, pentru a se umezi bine. Pentru tratamentul antifungic al încălțămintei - pulverizați ușor pe interiorul pantofului în fiecare zi, seara. Pulverizarea încălțămintei trebuie să fie utilizată în același timp cu tratamentul antifungic pentru a preveni reinfectarea. Agitați înainte de utilizare.

Atenționări: Intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele cremei. Evitați contactul cu membranele mucoase și cu ochii. În cazul contactului, clătiți cu apă din abundență. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu este un medicament. Utilizați conform instrucțiunilor. Numai pentru uz extern.

2047

Țara de origine: Ucraina

A se păstra la temperaturi cuprinse între +5°C și +25°C

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: