Picături pentru stomac - bylinářství U Chytré horákyně - 50 ml

Cod: 3176
40 lei
În stoc (9 buc)
Livrare la:
19.4.2024

Combinație de plante medicinale atent selecționate și formulate pentru susținerea unei digestie normală. În același timp, contribuie și la stimularea apetitului, la normalizarea funcției intestinale și la revigorarea organismului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Fabricat cu dragoste și grijă pentru cea mai mare eficiență posibilă a extractelor de plante pentru corpul dvs. Plantele medicinale sunt un dar infinit al naturii, de care trebuie să ne folosim.

Aceste picături sunt excelente pentru calmarea sucurilor gastrice, inflamații ușoare ale stomacului și intestinelor, acționează împotriva balonării, calmează sistemului nervos, curăță vezica biliară și pancreasul și asigură buna funcționare a acestora. În cazul problemelor acute, eficacitatea picăturilor este de 30 de min.

zlozenieRO-3176 

DOZA RECOMANDATĂ: 15-30 picături de 2x pe zi. Doza zilnică 2-4 ml (30-60 picături pe zi). Nu depășiți doza recomandată.

DEPOZITARE Păstrați într-o încăpere uscată, la temperatura camerei. Nu depozitați în lumina directă a soarelui sau în condiții de îngheț.

ATENȚIONĂRI GENERALE: Supliment alimentar. Nu este indicat pentru copii, femei însărcinate și femei care alăptează. Nu depozitați la îndemâna copiilor. Nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: