Capilar, pentru normalizarea fluxului sanguin periferic (capilar) - 100 comprimate x 0,25 g

Cod: 2214
80 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
20.6.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Produsul capilar conține dihidroquercetină, care are un efect antioxidant semnificativ, protejează membranele celulare de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi.

Produs pentru normalizarea fluxului sanguin periferic (capilar), inclusiv a fluxului sanguin cerebral, pentru îmbunătățirea funcțiilor sistemului cardiovascular (sistemul circulator), ca supliment în tratamentul bolilor coronariene și al hipertensiunii. Supliment alimentar activ din punct de vedere biologic.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Produsul capilar conține dihidroquercetină, care are un efect antioxidant semnificativ, protejează membranele celulare de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi. Produsul îmbunătățește funcționarea capilarelor, restabilește microcirculația sângelui în organism, normalizează metabolismul la nivel celular. Contribuie la creșterea nivelului de colesterol "bun" (colesterol de înaltă densitate) și la reducerea vâscozității sângelui.

Atenționare:

  • Acest produs nu este un medicament.
  • Acest produs nu este recomandat persoanelor cu vârstă sub 18 ani.
  • Pot exista contraindicații și este necesară consultarea unui specialist înainte de utilizare.
  • Produsul este certificat.

Modalitate de utilizare: Persoanele peste 18 ani si adulti cate 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi in timpul meselor, timp de 3-4 saptamani.

zlozenieRO-2214

Conținut: 100 comprimate

Țara de origine: Rusia

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: