Valeriană Strong - Niksen - 50 comprimate

Cod: 4204
30 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
22.12.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Valeriana este cunoscută pentru efectele sale vindecătoare în tulburările sistemului nervos și cardiovascular. Veți aprecia efectele sale pentru insomnie, agitație mentală, nervozitate și tensiune mentală.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Valeriană pentru stres, anxietate și somn odihnitor.

Valeriană este o plantă medicinală binecunoscută cu efecte pozitive în primul rând asupra sistemului nervos, somnului și relaxarea mentală generală. De asemenea, o puteți întâlni și sub denumirea de odolean, năvalnic, gușa-porumbelului sau iarba-pisicii.

Cu siguranță merită să o încercați dacă suferiți de migrene frecvente, treceți printr-o perioadă provocatoare din punct de vedere mental, suferiți de anxietate și simțiți nevoia de a vă descărca și de a vă relaxa. Valeriana vă va poate ajuta să vă recăpătați armonia mentală. În același timp, este utilă pentru tulburările de somn - susține adormirea naturală și adâncește somnul și are, de asemenea, un efect pozitiv asupra sănătății inimii, ajutând la reglarea tensiunii arteriale fluctuante.
De asemenea, puteți consuma valeriană sub formă de ceai, tinctură sau tablete. În oferta noastră veți găsi valeriana în diverse forme, în calitate dovedită.

Mod de utilizare și doza recomandată: Adulții iau 1 comprimat pe zi.

Avertismente de sănătate: Nu depășiți doza recomandată. Suplimentul nutritiv nu trebuie utilizat ca înlocuitor al alimentelor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală sau hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Utilizarea nu este potrivită pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. 

4219 -11
1 comprimat conține: 150 mg rădăcină de valeriană.

Depozitare: A se păstra într-un loc întunecat, la o temperatură de până la 25 ºC, nu lăsați la îndemâna copiilor,

Conținutul pachetului/Volum: 50 comprimate

Țara de origine: Bulgaria

 

 

herb_logo_symbol Sfatul nostru:

Întăriți efectele relaxante ale valerianei și răsfățați-vă cu un masaj acasă cu ajutorul unei role de masaj din materiale naturale. Faceți o baie parfumată și adăugați câteva picături de ulei esențial cu ierburi care au efecte calmante precum mierea, lavandă, portocală, lămâie, bergamotă.   

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: