Supliment alimentar cu fier și vitamina B12 - Vitamir - 30 comprimate

Cod: 3757
30 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
24.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Suplimentul alimentar este recomandat a fi administrat ca sursă de fier, acid folic și B12. Ingredientele active ajută la pierderea de sânge - leziuni, sângerări, menstruație.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Suplimentul alimentar conține fier, vitamina B12 și acid folic.

Ingrediente active:

  • Fierul este o componentă a hemoglobinei - o proteină care asigură cea mai importantă reacție a organismului - transportul oxigenului din plămâni către alte organe și țesuturi ale corpului uman. Acest supliment alimentar conține fier într-o formă ușor de digerat: sub formă de fumarat.
  • Vitamina B12 (cianocobalamina) și acidul folic sunt vitamine necesare pentru sinteza ADN-ului. Lipsa vitaminelor poate duce la întreruperea acestui proces, suprimarea diviziunii normale celulare, maturare și funcționare anormală. Vitamina B12 este necesară pentru formarea formei metabolice active a acidului folic, ceea ce creează între ele o legătură strânsă. Administrarea în cantități suficiente ajută la îmbunătățirea absorbției fierului din tractul gastro-intestinal. Deficitul de vitamina B12 și acidul folic afectează în principal celulele care se divizează rapid, de exemplu, în epiteliul tractului digestiv și măduva osoasă.

Utilizare: adulții administrează 1 comprimat 1 dată pe zi, în timpul mesei. Se recomandă să administrați timp de 1 lună, utilizarea poate fi repetată.

Atenționări: Nu utilizați în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingrediente.

Conținut: 30 tablete

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: