Săpun universal de casă, cu ulei de mentă și lămâie 3 în 1 – Bunica Agafia - 1000 ml

Cod: 0884
35,61 lei
În stoc (13 buc.)
Livrare la:
4.4.2023

Dacă doriți să folosiți săpunul în mod eficient și nu doar pentru îngrijirea zilnică a mâinilor, îl puteți folosi și pentru curățarea locuinței, bucătăriei și a suprafețelor de lucru. Săpunul este fabricat pe bază de plante. Ingredientul de bază este săpunărița, un ingredient sigur și delicat, care asigură o curățare spumoasă și antiseptică. Extractul de mentă și uleiul de lămâie sunt blânde și hrănesc pielea. Foarte util în speciale pentru persoanele cu probleme de piele.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Ingrediente active: Săpunărița, ingredient spumant natural care nu usucă pielea și nu provoacă iritații. Mentă, ulei de lămâie.

Modalitate de utilizare: aplicați o cantitate mică de săpun pe pielea umedă, spumați și apoi clătiți cu apă caldă. Puteți aplica o cantitate mică pe un burete și puteți folosi săpunul ca un detergent obișnuit pentru murdărie și curățarea suprafețelor din bucătărie.

Atenționări: nu utilizați dacă sunteți hipersensibil la oricare dintre ingrediente 

Volum: 1000 ml

Țara de proveniență: EU

Compoziție:

Aqua(apă cu mentă şi lămâie), Saponaria Officinalis, Sodium Laureth Sulfate, Sodium chloride, Mentha Arvensis Extrakt, Citrus Medica Limonum Peel Oil, Parfum, Citric Acid, Kathon

Informații despre producător

Numele acestei linii cosmetice, foarte extinse, evocă ceva din vechile legende sau basme rusești.

Înțelepciunea și umilința ascunsă în ea este moștenirea unei femei numite AGAFIA JERMAKOVA. Cunoașterea ierburilor care cresc în regiunea siberiană, cunoașterea rețetelor originale de decocturi medicinale, ceaiuri, tincturi și unguente este "know-how-ul" care face ca acest brand să fie excepțional.

Nu este vorba doar de ierburi, ci și de procesul de preparare și de modul în care sunt obținute produsele finale.

Baza șampoanelor din această linie este „Apa din zăpadă“ – apă care se obține prin topirea zăpezii în recipiente de lemn la temperatura camerei. Este „mai blândă“ și, astfel, exercită mai puțin stres asupra părului și scalpului.

Întreaga gamă BUNICA AGAFIA este caracterizată de un conținut ridicat de diverse plante care conțin agenți de curățare spumanți naturali, așa-numitele saponine. Cu mult timp în urmă, femeile din multe culturi cunoșteau săpunul vegetal care putea fi folosit pentru spălare. Nu mirosea a măr sau a iaurt, dar făcea spumă și îndepărta murdăria mult mai ușor decât săpunurile pe care le avem noi astăzi acasă. Un reprezentant al acestor plante este săpunărița. Rădăcina sa, atunci când este prelucrată, produce o spumă fină și bogată.

Parametri suplimentari

Categorie: Săpun pentru mâini
Greutate: 1.3 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: