Gel cremă pentru cicatrici și vergeturi „Mumio Shilajit“ - 75 ml - Elixir

Cod: 2282
40 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
19.4.2024

Gel-cremă, cu conținut de mumio, care ajută la eliminarea cicatricilor și vergeturilor.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Mumio Shiladzhit este un mineral negru care se acumulează în crăpăturile rocilor de la înălțimea munților Himalaya, bogat în proprietăți regenerative. Active Mumio a fost îmbogățit cu ingrediente tradiționale testate: vitamina A și E, alantoină și ulei de cătină. Gelul reduce disconfortul după înțepăturile de insecte, elimină roșeața și iritația, întinerește pielea și ajută la îndepărtarea cicatricilor și vergeturilor. 

Substanțe active: 

  • Mumio  este o substanță naturală care conține macro și microelemente, alcaloizi, aminoacizi, vitamine, uleiuri esențiale, venin de albine și substanțe balsamice. Are proprietăți biostimulente, nutritive, medicinale, regenerative, analgezice, bactericide și antioxidante.
  • Alantoina  - facilitează vindecarea rănilor și reînnoirea pielii, are proprietăți antiinflamatorii și astringente. Acționează benefic asupra pielii, în condiții meteorologice nefavorabile - vânt, soare, frig, etc.
  • Uleiul de cătină  are proprietăți regeneratoare, anti-îmbătrânire, analgezice și de protecție. Se utilizează în îngrijirea pielii uscate, crăpate, mature și iritate. Susține tratamentul cicatricilor post-acnee, al vergeturilor, al eczemelor, al inflamațiilor și al pielii alergice.

Mod de aplicare: Aplicați o cantitate suficientă de cremă pe zonele cu probleme ale pielii, întindeți cu mișcări de masaj pe piele.

Contraindicații: Nu utilizați în cazul intoleranței individuale la componentele unice ale gelului cremă.

Atenționări: Nu lăsați gelul cremă să pătrundă în membranele mucoase și în ochi. În cazul contactului cu ochii, clătiți-i cu o cantitate mare de apă. Doar pentru uz extern. Nu este un medicament.

zlozenieRO-2282

Condiții de depozitare: depozitați la temperaturi între +5 °C și +25 °C?

Durata de depozitare: 24 luni.

Volumul ambalajului: 75 ml

Țara de origine: Ucraina

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: