Condurul doamnei (Tropaeolum majus) - Bylinářství U Chytré horákyně - 100 comprimate

Cod: 3288
80 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
17.7.2024

Un antibiotic pe bază de plante cunoscut mai ales pentru acțiunea sa asupra inflamațiilor tractului urinar. De asemenea, este un ajutor de încredere și în cazul răcelii și a febrei. Acesta poate eradica infecția în stadiul inițial și poate scurta semnificativ durata bolii. Diminuează căderea părului și favorizează creșterea părului nou. Luptă eficient chiar și împotriva stafilococului auriu.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Condurul doamnei (originar din America de Sud) este o plantă cu efecte benefice asupra organismului. Contribuie la întărirea mecanismelor naturale de apărare și ajută la menținerea unui tract urinar sănătos.

Condurul doamnei (Tropaeolum majus) este o plantă cu puternice efecte antiinflamatorii, antibacteriene și antivirale - este deci un antibiotic natural. Cunoașteți acel sentiment când doctorul vă prescrie imediat antibiotice, însă dvs. sunteți ușor împotriva lui. Așa că de ce să nu ne îndreptăm spre ceva ce ne oferă chiar Mama natură?

Condurul doamnei este folosit în mod tradițional în lupta împotriva:

  • infecții ale tractului urinar
  • boli ale tractului respirator superior - astma
  • ameliorează tusea - eliberează mucusul, dezinfectează căile respiratorii
  • gripă, răceală, dureri la nivelul gâtului
  • întărește, în general, imunitatea
  • ajută la combaterea oricărei boli sau infecții nedorite
  • este folosit la prevenirea căderii părului
  • probleme dermatologice - îmbunătățește calitatea pielii și a părului
  • poate fi transformat și în decoct

Mod de utilizare: Beți cu o cantitate suficientă de apă 1 tabletă de 2x pe zi. 

Atenționări: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat de a înlocui o dietă variată. Produsul nu este recomandat pentru copii mai mici de 3 ani, femeile însărcinate și cele care alăptează.

Depozitare: A se păstra la temperatura camerei până la 25 °C, închideți cu grijă. Nu depozitați la îndemâna copiilor. Păstrați produsul în ambalajul original intact.

Compoziție: Lichen(Tropaeolum Majus) – extract 10:1 – 50 mg/1 compr. Substanțe completare: substanță de umplutură - celuloză microcristalină, substanță de umplutură - maltodextrină, agent antiaglomerant.

Conținutul ambalajului: 100 comprimate

Țara de origine: Cehia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: