Deodorant spray natural Crystal - floare de bujor - Salt of the Earth - 100 ml

Cod: 3494
40 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
5.8.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Deodorantul nostru spray cu particule de cristal oferă aceeași protecție de lungă durată ca și deodorantul clasic, dar într-o formă de aplicare îmbunătățită și mult mai simplă. În apa naturală de izvor, cristalul este dizolvat împreună cu extractul de aloe vera, planta japoneză (lonicera japonica) și extractele naturale de lavandă și vanilie. Deodorantul nu conține substanțe chimice, parfumuri sau alți aditivi.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Aceste deodorante cu cristale funcționează pe principiul protecția naturală pură. Acestea lasă un strat subțire de sare - sulfat de potasiu (alaun) pe locul aplicării. Această substanță a fost folosită de secole ca și deodorant. Împiedică dezvoltarea bacteriilor care provoacă mirosurile neplăcute fără a bloca glandele sudoripare. Corpul dvs continuă să se debaraseze de substanțele dăunătoare periculoase, dar fără mirosul neplăcut.

Alaunul netoxic și hipoalergenic poate fi aplicat oriunde pe corpul dvs. Dacă aveți probleme cu mirosul neplăcut pe picioare, folosind acest deodorant natural această problemă va înceta să mai existe pentru dvs. Pur și simplu frecați-vă picioarele îmbibate cu piatra, care lasă un filtru delicat de sare alcalină eficientă ce elimină bacteriile nedorite. Eliminați bacteriile - eliminați mirosurile neplăcute.

Deodorantele nu conțin: Aluminium Chlorohydrate, parabeni, alcool, parfumuri, uleiuri minerale, propelente (gaze comprimate în spray), triclosan

Garanții care însoțesc achiziționarea acestui deodorant:

  • deodorant fără parfum
  • potrivit pentru vegani
  • produsele nu au fost testate pe animale
  • nu lasă pete albe neplăcute
  • nu are niciun efect de contraindicație în tratamentul homeopatic
  • ușor de aplicat – deodorant cu pompiță, sub formă de spray

Volum: 100 ml

Țara de origine: Marea Britanie

Data expirării: după deschidere, consumați în cel mult 24 luni

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: