Cremă-lubrifiant + balsam pentru igiena intimă - Elixir - 75 ml

Cod: 0457
40 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
25.6.2024

Acționează ca agent preventiv împotriva proceselor inflamatorii cauzate de microorganisme, ciuperci și viruși, este un lubrifiant excelent, are un efect deodorant plăcut și înlătură senzațiile dureroase. Efectele cremei sunt influențate de compoziția excepțională de uleiuri esențiale Ylang-ylang ce stimulează glanda pituitară, care produce endorfine ce induc euforie.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Stimulează dorința sexuală și relaxează organismul. Rozmarinul relaxează, încălzește, sporește receptivitatea și capacitatea de a repeta actul sexual, îmbunătățind durata și intensitatea acestuia. Santal, patchouli și uleiurile erotice îmbunătățesc potența și sensibilitatea zonelor erogene, ajută la întinerirea sistemului endocrin și la menținerea echilibrului hormonal. Ghimbirul este un ulei masculin care sporește potența, prelungește contactul sexual, încălzește, stimulează, crește încrederea în sine a bărbaților.

Modalitate de utilizare: aplicați o cantitate mică de cremă pe organele sexuală și întindeți până la încorporare

Compoziție: apă demineralizată, monostearat de glicerină, stearină de glicerină, propilglicerol, silicon, uleiuri: jojoba, porumb, lemn de santal, ylang-ylang, rozmarin, ghimbir, patchouli, ceară de albine, alantoină, vitamina E, triclosan, extract de aloe vera, ingredient de parfumare, metil - și propilparaben.

Conținutul ambalajului: 100 ml

Țara de origine: Federația Rusă

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: