Gel pentru articulații și mușchi OKOPNIK -100 ml - Twinstec 911+

Cod: 3335
40 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
20.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Gel pentru articulații și mușchi cu extract de tătăneasă și condroitină.Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Astăzi, tătăneasa este una dintre cele mai populare plante în rețetele tradiționale medicinale. În combinație cu alte substanțe active conținute în balsamul de gel, tătăneasa este cunoscută pentru efectele, datorită cărora promovează regenerarea și nutriția celulelor articulare și musculare.

Ingrediente active:

  • Tătăneasa ajută la vindecarea oaselor, umflăturilor și rănilor. Accelerează vindecarea fracturilor și ajută la durerile musculare. S-a dovedit a fi eficientă și în cazul venelor varicoase și artritei.
  • Condroitina este una dintre principalii compuși ai cartilajului. Studiile efectuate la animale sugerează că sulfatul de condroitină ajută la vindecarea oaselor. De asemenea, s-a dovedit că ajută la restabilirea funcției articulațiilor la persoanele cu osteoartrită.

Modalitate de utilizare: Aplicați produsul de mai multe ori pe zi pe zonele afectate ale pielii și masați cu mișcări circulare până la absorbția completă.

Atenționări: A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se aplica pe răni deschise sau în cazul afecțiunilor dermatologice. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Compoziție:

 

Volum: 100 ml

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: