Colagen marin hidrolizat cu vitamina C și biotină - Norsk Kollagen - Biopharma - 25 x 5 g

Cod: 1462
170 lei
În stoc (1 buc)
Aromă
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Livrare la:
17.7.2024

NORSK KOLLAGEN este o inovație revoluționară în îngrijirea pielii, a părului, a unghiilor, a articulațiilor, a tendoanelor, a discurilor intervertebrale și a întregului organism, cu efecte dovedite clinic și demonstrabile vizibil după numai trei luni de utilizare. Zmeura este aromatizat suplimentar cu pulbere de sfeclă roșie și aromă de zmeură, astfel încât va găsi o gamă mai largă de consumatori.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Știți despre colagen, că? 

  • Este una dintre cele mai importante proteine din corpul uman. Funcția sa este de a menține vitalitatea și elasticitatea corpului, deficiența sa provoacă îmbătrânirea și blocarea funcționalității organismului în general.
  • O dată cu vârsta, capacitatea organismului de a produce colagen scade și treptat se pierde iar noi observăm în exterior lipsa acestuia în starea părului, a unghiilor și a pielii noastre. Părul este uscat, fragil, pielea își pierde din elasticitate, iar unghiile se despică în loc să crească.
  • La nivel intern, deficitul de colagen duce la rigiditate și pierderea elasticității tendoanelor și a tuturor țesuturilor conjunctive.

De ce tocmai NORSK Kollagen?

Majoritatea produselor de colagen actuale sunt fabricate din piele de porc, ceea ce crește riscul de a se înbolnăvi de diverse boli, iar organismul uman are multe probleme în utilizarea și absorbția acestuia. NORSK Kollagen este obținut din piele de pește - mai precis, din stratul de grăsime subcutanat al peștilor marini. Nu este toxic și este foarte asemănător cu colagenul uman, astfel încât este foarte bine absorbit și sigur. Este cel mai eficient atunci când este administrat intern în mod regulat.

Este o băutură solubilă pur naturală, fără coloranți, arome și conservanți artificiali, fără OMG și fără aditivi radioactivi. 

Modalitate de utilizare: se bea sub formă de băutură de colagen, care se obține prin amestecarea conținutului pungii - pulbere - cu lichid. După ce se bea, băutura rezultată pătrunde în stratul cel mai profund al pielii, unde restabilește absorbția colagenului, întinerind astfel pielea din interior și sporindu-i elasticitatea.

Compoziție: colagen marin hidrolizat 100% pur, acid L-ascorbic (vitamina C), D-biotină, agent antiaglomerant.

Dozare: 1 porție pe zi, se amestecă în lichid și se bea

Conținut în 1 porție: colagen marin hidrolizat - 5000 mg, acid L-ascorbic - 40 mg, D-biotină - 25 micrograme, agent antiaglomerant

Depozitare: într-un loc uscat, protejați de îngheț și umiditate

Atenționări: a nu se păstra la îndemâna copiilor, nu este destinat să înlocuiască o dietă variată

Conținutul ambalajului: 25 x 5 g

Țara de origine: Norvegia

Mai multe despre NORSK KOLLAGEN puteți afla în acest articol. 

 


Sfatul nostru:

Încercați, de asemenea, NOUL nostru produs cu o formulă îmbunătățită - Colagen bioactiv cu peptide și vitamina C cu aromă de fructe.

  • preț atractiv
  • pachet avantajos de 300 g
  • gust delicios
  • formulă inovatoare cu peptide și vitamine

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: