Sirop "Elixir de cânepă" - Bylinářství u Chytré Horákyně - 250 ml

Cod: 3056
40 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
4.7.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Siropul contribuie la funcționarea normală a inimii, întărește sistemul imunitar și crește capacitatea de apărare a organismului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Deși multă lume asociază cânepa (canabisul) cu diferite "capodopere" din planta verde înfășurate în hârtie, vă recomandăm să nu judecați această plantă înainte de a o cunoaște. Siropul nostru este fabricat din cânepă CBD, care nu conține THC și are multe beneficii pozitive. 

Efecte: Contribuie la funcționarea normală a inimii, întărește sistemul imunitar și crește capacitatea de apărare a organismului Îmbunătățește starea pielii, ajută la scăderea nivelului de zahăr și a colesterolului, stimulează funcția musculară și articulară. Ajută la tratamentul seboreei și psoriazisului.

Doza recomandată: Adulții și copii cu vârstă peste 12 ani, de 2-3x ori pe zi câte o lingură, copii cu vârstă între 3 și 12 ani, de 2-3x ori pe zi, câte o linguriță.

Compoziție: zahăr, extract de plante 48% (apă, amestec de cânepă uscată CBD (11,1%), regulator de aciditate: acid citric), miere

Informații nutriționale per 100 ml de produs:

Valoarea energetică 878 kJ/207 kcal
grăsimi <0,5 g
dintre care, acizi grași nesaturați <0,1 g
Carbohidrați 52 g
dintre care, zaharuri 52 g
Proteine 0 g
Sare <0,01g

Volum: 250 ml

Țara de proveniență: Cehia

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: