Mastofit - Evalar - 100 comprimate/ 0,2g

Cod: 0820
100 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
24.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Mastofit ajută la menținerea unor sâni sănătoși, a greutății corporale și poate ajuta și în cazul tulburărilor hormonale. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Mastofit ajută la menținerea unor sâni sănătoși, a greutății corporale și poate ajuta și în cazul tulburărilor hormonale. 

Ingrediente active:

  • Broccoli: Oare vă întrebați de ce este atât de special? Broccoli este un aliment de bază în alimentația oamenilor, dar știați că experții spun că este unul dintre cele mai sănătoase zece alimente? Această super legumă este lăudat pentru efectele sale anti cancerigene. Oamenii de știință au descoperit că femeile cu cancer de sân care sunt tratate cu medicamente pe bază de broccoli experimentează o suprimare a creșterii tumorilor, chiar o micșorare treptată. Anterior, studiile au arătat că substanța eliberată de broccoli după consumarea acestuia crește cantitatea de enzime protectoare care se găsesc în țesutul mamar.
  • Fucus vesiculosus: Face parte din categoria de alege marine. Conține șaisprezece vitamine, în special A, B, C, D, E și K. De asemenea, conține o cantitate suficientă de calciu, magneziu, fier, fosfor. Și de asemenea mangan, zinc, seleniu și cupru. Conținutul de iod este atât de ridicat încât regenerează și optimizează activitatea glandei tiroide, care, la rândul său, reglează activitatea metabolică generală a organismului. Acesta este mecanismul prin care poate ajusta în mod semnificativ greutatea corporală, ajutând chiar și în cazul obezității grave, deja morbide.
  • Fructul castității (Vitex Agnus castus): Utilizarea de Vitex la femeile cu tulburări hormonale și menstruale are o tradiție de peste 2500 de ani în Europa. Vitex ajută la creșterea nivelului de progesteron și la scăderea nivelului de prolactină, care controlează ovulația și astfel o favorizează (eliberarea de ovule). Este recomandat ca tratament complementar pentru afecțiuni ovariene și uterine, infertilitate la femei și pentru prevenirea avorturilor spontane. Studiile științifice au susținut utilizarea sa pentru atenuarea problemelor asociate cu menopauza, precum bufeurile, transpirația accentuată, durerile de cap, tensiune la nivelul sânilor ce cauzează dureri, crampe ovariene, ciclurile menstruale neregulate, abdomen balonat, anxietate sau depresie.

Modalitate de utilizare: adulții 2 comprimate de 3x pe zi împreună cu mâncarea, timp de minim 2 luni

Atenționări: Alergie individuală la oricare dintre ingrediente, nu folosiți în timpul sarcinii și alăptării, se recomandă consultarea unui medic.

Avertizări în temeiul Regulamentului Comisiei Europene: Acest produs este înregistrat ca supliment alimentar. Nu este aprobat în mod oficial și nu este considerat a fi un medicament. Nu este destinat de a înlocui o dietă variată. Nu depășiți doza recomandată. Data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Condiții de depozitare: într-un loc întunecat, la temperatura camerei

Conținutul substanțelor active în doza zilnică (6 compr.)  și % din aportul zilnic recomandat

Concentrat din broccoli                                                 1 051,2 mg

-

Extract din fucus vesiculosus                                        120 mg             

-

Extract din fructul castității                                           4,8 mg

 

Flavonoglicozide (iridoide), minim                         6 mg

30 % 1

nu depășiți limita dozei prescrise

În conformitate cu TU 9100-108-21428156-14

 

Țara de origine: Federația Rusă

Aflați mai multe despre acest producător în articolul aflat pe blogul nostru.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Vitamine și suplimente nutritive
Problema ta: Glanda tiroidă, Pierdere în greutate
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: