100% Ulei din semințe de susan, presat la rece, virgin - Specialist - 100 ml

Cod: 0616
30 lei
În stoc (7 buc)
Livrare la:
17.7.2024

Uleiul de susan extravirgin este presat la rece din semințele de susan, folosind o tehnologie care păstrează toate substanțele valoroase. Conținutul său ridicat de acizi grași nesaturați, vitaminele A, B, C, E și F, precum și calciul, magneziul și fosforul sunt importante.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Uleiul de susan se caracterizează prin efectele sale antiinflamatorii. Datorită faptului că organismul îl poate digera cu ușurință și îi poate folosi substanțele valoroase, este potrivit și pentru copii.

Dintre uleiurile noastre, acest ulei este cel mai potrivit pentru a fi folosit la gătit la rece..

Modalitate de utilizare: Se recomandă administrarea regulată a 1 linguriță împreună cu masa, de 3 ori pe zi. Uleiul poate fi folosit și în scopuri cosmetice

Atenționări: Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani! Respectați doza zilnică recomandată. A nu se utiliza ca substitut al unei diete variate. Nu utilizați în caz de intoleranță la oricare dintre ingredientele produsului. Fabricat fără OMG-uri.

Condiții de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură sub 20 °C. Odată deschis, trebuie păstrat la frigider.

Compoziție: ulei de susan 100% presat la rece

Volum: 100 ml

Țara de origine: Federația Rusă

Uleiul are un efect diuretic, conține o cantitate mare de vitamina E, dar și multe alte. 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: