Cremă împotriva celulitei și pentru îmbunătățirea circulației sângelui în celule - Înainte și După - 100 ml

Cod: 0518
60 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
28.12.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cremă unică anti-celulită, adecvată pentru toate tipurile de piele. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Un nou preparat, cu efecte intense în lupta împotriva celulitei. Datorită conținutului său ridicat de cofeină și alge  conținute de complexul „LIPOFIRM LCWTM“ grăsimea din stratul subcutanat este arsă mult mai repede. Complexul „PRO-SVELTILTM“ limitează formarea de noi celule adipoase și asigură circulația limfei în zona celulitei, ceea ce reduce treptat amploarea acestor zone și duce la final la dispariția lor completă. Accelerează drenarea fluidelor și a substanțelor reziduale din țesuturi. 

Alte efecte ale acestui produs: Stimulează descompunerea grăsimii subcutanate, activează sinteza matricei de proteine individuale. Îmbunătățește circulația sângelui în celulele pielii și întărește vasele capilare. Crește tensiunea venelor, previne formarea așa-numitului. "mustăți vasculare". Regenerează pielea, reface celulele epidermice. Acesta încetinește îmbătrânirea pielii și previne lăsarea acesteia. Îmbunătățește aspectul general al pielii, luminează și crește tonusul pielii.

Modalitate de utilizare: crema se aplică pe pielea curată și uscată din zonele cu probleme, de 2x pe zi, cu mișcări circulare, până la absorbția completă. Pentru rezultate optime, este recomandată combinarea cremei cu serul anticelulitic din seria "Înainte și după".

0518

Conținutul pachetului: 100 ml

Țara de origine: Rusia

 

Parametri suplimentari

Categorie: Aici găsiți produse naturale și produse pentru sănătatea umană
Greutate: 0.132 kg
Problema ta: Pierdere în greutate
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: