Cremă cu protecție solară Neutru, fără parfum SPF 20, Bio - Eco Cosmetics - 100 ml

Cod: 2292
72,48 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
19.6.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cremă cu protecție solară BIO 100% naturală SPF 20 cu ulei de măsline și filtre minerale naturale, concepută pentru pielea extrem de sensibilă și cea a copiilor. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Această cremă solară 100% naturală, fără parfum, de la Eco Cosmetics, cu factor de protecție SPF 20, este concepută pentru pielea foarte sensibilă și pentru cea a copiilor.

Ingrediente active:

  • uleiul de măsline, îngrijește pielea în profunzime și previne uscarea acesteia.
  • Conține filtre minerale 100% naturale pentru o protecție instantanee împotriva razelor solare UVA și UVB.

Protecția completă împotriva razelor UVA este asigurată de o variantă specială de dioxid de titan UV Titanium Dioxide, care este special creată în acest scop. Fără filtre chimice, nanotehnologie, parfumuri artificiale sau derivați din petrol, ca în cazul ecranelor solare obișnuite.

Toate produsele Eco Cosmetics sunt 100% naturale, au calitate BIO și beneficiază de certificarea EcoCert. Brand-ul este excepțional prin faptul că proporția de ingrediente BIO din componente vegetale este de 95-100%, ceea ce nu veți găsi în altă parte, pentru această categorie de prețuri.

Uleiurile și uleiurile esențiale utilizate sunt certificate de Demeter Biodynamic Agriculture. Ele sunt produse fără emisii de CO2. Și, bineînțeles, nu sunt testate pe animale și nu au componente de origine animală.

 

2292

Volum: 100 ml

Țara de origine: Germania

Produsele Eco Cosmetics conțin ulei de palmier? Nu.

Am obținut direct de la producător confirmare scrisă că nu există ulei de palmier sau derivați ai acestuia în produsele lor. Materiile prime sunt alese astfel încât să fie complet lipsite de OP. Chiar și în lumea produselor cosmetice organice naturale de înaltă calitate, acest lucru este încă un fenomen foarte rar, deoarece nu este ușor de realizat. De fapt, unele materii prime pot fi fabricate din uleiuri diferite, iar furnizorii de materii prime nu pot, de obicei, să ofere o garanție de 100% că în ingrediente nu pot fi derivați ai OP. Tocmai de aceea ne place atât de mult brand-ul Eco Cosmetics - sunt cu adevărat consecvenți.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: